Στην υπηρεσία των πολλών

Στην υπηρεσία των πολλών

H εκλεγμένη σύμβουλος του Επιμελητηρίου Μαρία Φιλοπούλου, κατά την διάρκεια συνέντευξης της στον Παναγιώτη Ρηγόπουλο στον ΑΝΤ1 Πάτρας, ανακοίνωσε την υποψηφιότητα της μετην παράταξη «Επιμελητήριο για όλους».

 

Μεταξύ άλλων τόνισε:«Νοιώθω ευτυχής και δικαιωμένη για την συνύπαρξη τόσο άξιων και πετυχημένων συμπατριωτώνμας σ’ ένα ψηφοδέλτιο νίκης και προοπτικής.

Θέλω να πιστεύω ότι εκφράζω την βούληση χιλιάδων μελών του Επιμελητηρίου, που θέλουν έναν φορέα ανοιχτό και συνεργάσιμο με όλους,έναν φορέα της ευαισθησίας για τα αδύναμα μέλη μας και των ίσων ευκαιριών.

Αυτός είναι και ολόγος, άλλωστε, που συμπορευόμαστε με τον Παναγιώτη Κρίκη.

Προσωπικά, αισθάνομαι ικανοποίηση, διότι αναρίθμητοι συμπολίτες – φίλοι της παράταξής μας έχουν εκτιμήσει τις προθέσεις μας και κυρίως την αποφασιστικότητά μας να βρεθούμε στο πλάιτους και δη κοντά στα προβλήματα των πολλών, αλλάζοντας την ατζέντα δράσης τουαπερχόμενου Προέδρου, που μέχρι τώρα είχε μάτια μόνο για τον στενό του περίγυρο.

Μια μεγάλη, λοιπόν, πλατειά κοινωνική συμμαχία διαμορφώνεται ήδη και το γεγονός αυτό δεναφήνει περιθώρια για τον τελικό νικητή. 

Το «Επιμελητήριο για όλους» είναι έτοιμο ν’ αναλάβει και να φέρει σε πέρας την πρόκληση της αναβάθμισης του φορέα μας, με όρους ισονομίας, διαφάνειας και αποτελεσματικότητας».

επιστροφή στην κορυφή