Μεσολόγγι: Συνελήφθη για παραμέληση ζώου

Συνελήφθη, χθες το πρωί, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μεσολογγίου, μια 42χρονη ημεδαπή η οποία είχε δεμένο σκύλο με αλυσίδα σε συρματόσκοινο, χωρίς φαγητό, νερό και κατάλυμα,  μη τηρώντας έτσι τους κανόνες ευζωίας του ζώου.

Περισσότερα

Αγρίνιο: Οδηγούσε μεθυσμένος

Συνελήφθη, σήμερα νωρίς το πρωί, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αγρινίου, ένας 63χρονος ημεδαπός, διότι σε τροχονομικό έλεγχο διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε φορτηγό αυτοκίνητο υπό την επίδραση μέθης.

Περισσότερα

Αιτωλοακαρνανία: Σύλληψη πέντε ατόμων για οδήγηση χωρίς άδεια

Συνελήφθησαν, χθες σε διάφορες περιοχές της Αιτωλοακαρνανίας, από αστυνομικούς αστυνομικών Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας,  τέσσερις αλλοδαποί και ένας ημεδαπός, οι οποίοι οδηγούσαν οχήματα στερούμενοι άδειας ικανότητας οδήγησης.

Περισσότερα

Αγρίνιο: Σύλληψη ημεδαπού που αναζητούνταν με ένταλμα σύλληψης

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας, ένας 26χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του Ανακριτή Αγρινίου για ληστεία.

Περισσότερα

Λεχαινά: Βρέθηκε νεκρός στο δρόμο

Ανευρέθη, χθες το απόγευμα, σε ανώνυμη χωμάτινη οδό, στα Βραχναϊικα Ηλείας, από αστυνομικούς της μεικτής περιπολίας στην περιοχή του Αστυνομικού Τμήματος Λεχαινών, ένας 60χρονος ημεδαπός, ο οποίος ήταν νεκρός.

Περισσότερα
Subscribe to this RSS feed