Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017 face book twitter you tube

Εκλογές Επιμελητηρίου Αχαΐας 2017

Π. Κρίκης: Συνάντηση και ανταλλαγή απόψεων με τον Δήμαρχο Πατρέων Κ. Πελετίδη

Παραγωγική συνάντηση με τον Δήμαρχο Πατρέων κ. Κώστα Πελετίδη, είχε ο κ.Παναγιώτης Κρίκης, συνοδευόμενος από υποψηφίους της Παράταξής του «Επιμελητήριο για όλους», στο πλαίσιο των επαφών του υποψηφίου Προέδρου τουΕπιμελητηρίου Αχαΐας με τους αιρετούς ταγούς του νομού.

Περισσότερα

Π. Κρίκης: "Καιρός να αλλάξει το Επιμελητήριο"

Περιστοιχισμένος από μία γυναίκα και τους δύο νεαρότερους υποψηφίους της Παράταξής του, ο υποψήφιος Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας Παναγιώτης Κρίκης, προχώρησε σήμερα στην παρουσίαση προτάσεων του Συνδυασμού «Επιμελητήριο για όλους» κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου...

Περισσότερα

Π. Μαρλαφέκας: "Η πόρτα του Επιμελητηρίου ήταν πάντα ανοιχτή για όλους"

"Η λογική λέει, ότι κλειστές πόρτες υπάρχουν όταν θες να κρύψεις κάτι, όταν θες και υπάρχει τρόπος να ευνοήσεις τους δικούς σου. Όμως το Επιμελητήριο, είναι ένας Φορέας που και να θέλει δεν μπορεί να ευνοήσει κανέναν" αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ανεξάρτητη Ενωτική Επιμελητηριακή Πρωτοβουλία με επικεφαλής τον Πλάτωνα Μαρλαφέκα, παραθέτοντας τους λόγους αλλά και συγκεκριμένα οικονομικά στοιχεία...

Περισσότερα

Ανακοίνωση της παράταξης «Επιμελητήριο για όλους» του Παναγιώτη Κρίκη: «Είναι ικανοποιημένοι με τα ψίχουλα. Εμείς όχι»

 

Την έκπληξή της για το τελευταίο δελτίο Τύπου της διοίκησης του Επιμελητηρίου Αχαΐας εκφράζει με ανακοίνωσή της η παράταξη «Επιμελητήριο για όλους» του Π. Κρίκη, σχετικά με την προσέλκυση τουριστικού ρεύματος στην Πάτρα και στην Αχαΐα.

Περισσότερα

Ανεξάρτητη Ενωτική Επιμελητηριακή Πρωτοβουλία: «Πάνω από 50.000 τουρίστες στην Πάτρα»

Στα αποτελέσματα του προγράμματος Culture and Shopping αναφέρεται με ανακοίνωσή της η Ανεξάρτητη Ενωτική Επιμελητηριακή Πρωτοβουλία (με επικεφαλής τον Π. Μαρλαφέκα).

Περισσότερα

Παναγιώτης Κρίκης: «Καιρός να αλλάξει το Επιμελητήριο Αχαΐας…»

Το πρόγραμμα και τις θέσεις του «Επιμελητηρίου για όλους», είχε την ευκαιρία να αναπτύξει ο επικεφαλής του Συνδυασμού Παναγιώτης Κρίκης, κατά τη νέα περιοδεία που πραγματοποίησε, αυτή τη φορά στην περιοχή της Αγ. Σοφίας της Πάτρας.

Περισσότερα

Συζητούν για το debate των υποψηφίων παρατάξεων για τις εκλογές του Επιμελητηρίου Αχαΐας

Την Τρίτη 21 Νοεμβρίου θα διεξαχθεί το debate των υποψηφίων προέδρων των παρατάξεων του Επιμελητηρίου Αχαΐας, στην αίθουσα της οδού Μιχαλακοπούλου.

Περισσότερα

"Ανεξάρτητη Ενωτική Επιμελητηριακή Πρωτοβουλία": Συνεργασία με τις παραγωγικές δυνάμεις

Ανακοίνωση για τις δράσεις εταιρικής κοινωνικής ευθύνης τοπικών επιχειρήσεων εξέδωσε η παράταξη "Ανεξάρτητη Ενωτική Επιμελητηριακή Πρωτοβουλία", αναφέροντας

Περισσότερα

Με εξωστρέφεια και σχέδιο θα βρούμε τον (χαμένο) προσανατολισμό μας-Του Αντώνη Κουνάβη

Μια πόλη, ένας νομός, που πορεύονται στο χρόνο χωρίς ένα σαφή προσανατολισμό, είναι σαν ένα πλοίο που κινείται στο άγνωστο, χωρίς πυξίδα, χωρίς ελπίδα. 

Περισσότερα

Επιμελητήριο για Όλους: Περιοδεία Κρίκη στη Δυτική Αχαΐα

Με νέα περιοδεία στη Δυτική Αχαΐα και σύσκεψη με τον Δήμαρχο κ. Χρήστο Νικολάου, συνεχίστηκε το οδοιπορικό του υποψήφιου Προέδρου του Επιμελητήριου Αχαΐας Παναγιώτη Κρίκη στο νομό Αχαΐας, ο οποίος συνοδευόμενος από υποψηφίους του Συνδυασμού «Επιμελητήριο για όλους», βρέθηκε για άλλη μια φορά δίπλα στους μικρομεσαίους επιχειρηματίες και επαγγελματίες της περιοχής.

Περισσότερα