Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2018 face book twitter you tube

Καρναβάλι 2018

Ο Έρωτας Ποπολάρος σήμερα και αύριο στο "Απόλλων" από τον "Ορφέα"

Δυο αποκριάτικες μουσικές βραδιές, θα πραγματοποιηθούν σήμερα και αύριο στις 21.00 στο Δημοτικό Θέατρο «Απόλλων» από τον Ερασιτεχνικό Μουσικό Σύλλογο «Ορφεύς Πατρών», που θα αποτυπώσει για άλλη μια φορά την καλλιτεχνική του σφραγίδα στο Πατρινό Καρναβάλι.

Περισσότερα

Χαριτοδιπλωμένος- Πωλίνα στο Μπουρμπούλι σήμερα και αύριο

Με μεγάλη ανυπομονησία και χαρά υποδέχεται το κοινό την Πωλίνα και τον Κώστα Χαριτοδιπλωμένο στο 4ο και 5ο Μπουρμπούλι σήμερα και αύριο στο αυθεντικό Μπουρμπούλι της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Πατρέων στα «Αστέρια Live Πάτρας»!

Περισσότερα

Πάτρα: Καμβάς... καρναβαλικής δημιουργίας ο πεζόδρομος της Αγίου Νικολάου

Σε «καμβάς» καρναβαλικής δημιουργίας μετατράπηκε ο πεζόδρομος της Αγίου Νικολάου, το πρωί του Σαββάτου, καθώς τα πληρώματα συμμετείχαν στο 53ο Κυνήγι του Κρυμμένου Θησαυρού στο πλαίσιο του Πατρινού Καρναβαλιού 2018.

Περισσότερα

Έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στην προκριματική φάση των θεαμάτων του Κρυμμένου Θησαυρού

To γέλιο συνάντησε τη φαντασία, η σάτιρα αντάμωσε με την καλλιτεχνική έμπνευση, το κέφι, η διασκέδαση και ο χορός πήραν από το χέρι την ευαισθησία, τα μηνύματα επίκαιρα και διαχρονικά εκπορεύτηκαν από το διεισδυτικό δαιμόνιο των πληρωμάτων.

Περισσότερα

Περαντζάδα με καντάδες-Από μέλη και φίλους του Συλλόγου Λευκαδίων

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Πατρινού Καρναβαλιού 2018 σήμερα στις 19.15 θα πραγματοποιηθεί Ποδαράτη-Περαντζάδα με καντάδες δρόμου και αυθεντικά αποκριάτικα τραγούδια στο κέντρο της πόλης από μέλη και φίλους του Συλλόγου Λευκάδιων Πάτρας «Η Φανερωμένη» και την χορωδία και ορχήστρα τους «Οι Κανταδόροι της Santa Maura».

Περισσότερα

«Μάσκο-βγάλτες»-Θέατρο δρόμου από τα παιδιά του Εργαστηρίου του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας στη Ρήγα Φεραίου

Τη δική του πινελιά στο Πατρινό Καρναβάλι θα αποτυπώσει το Θεατρικό Εργαστήρι του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας με τη δράση θεάτρου δρόμου «Μασκο-βγάλτες!», που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 20.30 και την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου στις 20.30 και εντάσσεται στο πρόγραμμα εκδηλώσεων του Πατρινού Καρναβαλιού 2018.

Περισσότερα