Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017 face book twitter you tube

Αφιερώματα

Μια σημαντική έκδοση για τα Ελληνικά Γράμματα, με χορηγό την INTERAMERICAN

Μια μοναδική ερευνητική και συγγραφική προσέγγιση για την «Πνευματική Πορείατου Γένους με όχημα το χειρόγραφο και το έντυπο βιβλίο (13ος αιώνας - μέσα16ου)» παρουσιάστηκε στις 8 Δεκεμβρίου, από τον ακαδημαϊκό Θεοδόση Π. Τάσιοκαι τον συγγραφέα Κωνσταντίνο Σπ. Στάικο.

Περισσότερα

ΙΝΤΕRAMERICAN και Anytime τοποθετούνται στο μέλλον της ασφάλισης οχημάτων, με ανάπτυξη εφαρμογών τηλεματικής

Το στίγμα της στρατηγικής κατεύθυνσης της INTERAMERICAN, μέσω της Anytime, στην ασφάλιση οχημάτων έδωσε σε πρόσφατο συνέδριο για το Αυτοκίνητο (Auto Forum 2017) ο Πάνος Κούβαλης, διευθυντής της Anytime, προσδιορίζοντας την πρωτοποριακή τάση της εταιρείας για την ευρεία εφαρμογή της τηλεματικής.

Περισσότερα

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της DUR ομιλητής στο 20ό Forum Ανάπτυξης

Ο Θεόδωρος Δούρος, Διευθύνων Σύμβουλος της DUR, συμμετείχε ως κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση με θέμα «Οικογενειακές επιχειρήσεις» που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο «ΑΣΤΗΡ» στο πλαίσιο του 20ού Forum Ανάπτυξης.

Περισσότερα

Δημοπρασία έργων τέχνης διάσημων καλλιτεχνών-Για πρώτη φορά στην Πάτρα από την γκαλερί Kapopoulos Fine Artsν

 

Η γκαλερί Kapopoulos Fine Arts διοργανώνει στην Πάτρα για πρώτη φορά, Δημοπρασία Έργων Τέχνης ξένων και Ελλήνων καλλιτεχνών στον πολυχώρο εκδηλώσεων "King George Hall" στην πλατεία Βασ. Γεωργίου Α’ την Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου.

Το νεοκλασικό στολίδι στο κέντρο της πόλης υποδέχεται έργα ζωγραφικής σπουδαίων καλλιτεχνών. Η έκθεση και η δημοπρασία που ακολουθεί  προσφέρει την δυνατότητα για αγορά έργων τέχνης που είναι μια από τις σημαντικότερες (στατιστικά) και πιο ασφαλείς επενδύσεις παγκοσμίως.

Για το λόγο αυτό πριν από τη μεγάλη δημοπρασία θα λειτουργήσει η τριήμερη έκθεση των έργων τέχνης η οποία θα είναι ανοιχτή σε όλους και μάλιστα τις γιορτινές αυτές ημέρες που η πόλη ζει grande στιγμές!

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί, Σάββατο 9, Κυριακή 10 και Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου με μια σειρά έργων που χρωματίζουν και κεντρίζουν την φαντασία μας με τρόπο που ο κάθε ζωγράφος που τα έφτιαξε μας ωθεί να ανακαλύψουμε.

Η δημοπρασία θα πραγματοποιηθεί στις 19:30 (11 Δεκεμβρίου) και την επιμέλεια της διοργάνωσης έχει ο Νίκος Καλατζής!

«ΥΠΗΡΕΤΕΙ» ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ

Η Kapopoulos Fine Arts ιδρύθηκε από τον Βαγγέλη Καπόπουλο το 2003.

Η πορεία ήταν από την αρχή δυναμική. Ο χώρος έμοιαζε κορεσμένος και διστακτικός. H αγορά έργων τέχνης είχε εγκλωβιστεί στην αβεβαιότητα των τιμών και στην αδυναμία των gallery και των ζωγράφων να διαμορφώσουν συγκεκριμένο προφίλ για τους φιλότεχνους και τους συλλέκτες.

Η παρουσία του με τον τρόπο που διαχειρίστηκε τα πράγματα έφερε ένα νέο πνεύμα, αλλάζοντας τα καθιερωμένα. Σε συνεργασία με τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής τέχνης, κατόρθωσε να εξασφαλίσει χαμηλές τιμές για τους αγοραστές και την πρόσβασή τους σε συλλεκτικά έργα με ποιότητα και εγγύηση γνησιότητας.

Κατάφερε σύντομα να επεκταθεί και να διαμορφώσει ξανά το τοπίο στα εικαστικά πράγματα της χώρας μας, παρέχοντας σε πολλούς καλλιτέχνες με τη στήριξή τούτη δυνατότητα να προσεγγίσουν το φιλότεχνο κοινό και να παράγουν έργα που αποτελούν παρακαταθήκη για το μέλλον. Συνάμα δικαίωσε και τους αγοραστές των έργων που τον εμπιστεύτηκαν για τις επιλογές τους, μέσα στο χρόνο.

Κύριος στόχος του μέχρι και σήμερα η ανάδειξη της σύγχρονης τέχνης, η οποία δεν έχει φυσικά όρια. Επιλέγει τα μεγαλύτερα ονόματα, με προτεραιότητα τους Έλληνες καλλιτέχνες αλλά και πολλούς διεθνείς (ζωγράφους, χαράκτες, γλύπτες κ.λπ.) με έντονη, δυναμική παρουσία και συλλεκτική αξία: Παύλος Διονυσόπουλος, Αλέκος Φασιανός, Γιώργος Σταθόπουλος, Δημήτρης Μυταράς, Χρίστος Καράς,

Δημήτρης Γέρος, Βασίλης Σπεράντζας, Σωτήρης Σόρογκας, Γιάννης Κόττης, Μαρία Φιλοπούλου, Erro, Segui, Arman, Mr Brainwash, L. Jenkell και άλλους.

ΩΡΑΡΙΟ ΕΚΘΕΣΗΣ

Σαββάτο 9 Δεκεμβρίου/18:00 - 22:00.

Κυριακή 10 Δεκεμβρίου/10:00 - 22:00.

Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου/10:00 - 15:00.

Δημοπρασία: Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου στις 19:30

Προσφορές θα δίνονται γραπτά και τηλεφωνικά.

Τηλ. 210 8971922 - 6944500959 & 6939962623

*Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των επισκεπτών διατίθενται δωρεάν θέσεις στάθμευσης σε συνεργασία με το King George (τηλ. επικ. 6944 970838)

Περισσότερα

Η ανανεωμένη εφαρμογή MyVodafone χαρίζει μια νέα εμπειρία του Vodafone Thank you

H Vodafone ανανεώνει το πρόγραμμα ανταμοιβής Vodafone Thank you και παρέχει σε όλους τους συνδρομητές της, κινητής και σταθερής, μια νέα, σύγχρονη εμπειρία με ξεχωριστές συνεργασίες και την υπηρεσία Cashback, μέσω της εφαρμογής My Vodafone.

Περισσότερα

Εμβολιασμός ηλικιωμένων στον Δήμο Αργυρούπολης με τη συμβολή της INTERAMERICAN

Ο Δήμος Ελληνικού-Αργυρούπολης, στο πλαίσιο της εφαρμοζόμενης κοινωνικήςπολιτικής, προχώρησε σε μια ακόμα ενέργεια για τη φροντίδα της υγείας δημοτώντου.

Περισσότερα

Αφιέρωμα στην ιστορική Ιερά Μονή Αγίου Νικολάου Μπάλα

Με αφορμή την εορτή Μνήμης του Αγίου Νικολάου Αρχιεπισκόπου Μύρων της Λυκίας, όπου πανηγυρίζει και η Ιερά Μονή του Αγίου Νικολάου στην περιοχή Μπάλα της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, κρίναμε σκόπιμο να κάνουμε ένα μικρό αφιέρωμα στο πανηγυρίζοντα εν λόγω μοναστήρι.

Περισσότερα