Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Γιορτάστηκε η παραγωγή του ΜΗΛΟΚΛΕΦΤΗ στην Πάτρα με παρτάρα και πολύ κέφι!

Γιορτάστηκε η παραγωγή του ΜΗΛΟΚΛΕΦΤΗ στην Πάτρα με παρτάρα και πολύ κέφι!


Τρίτη 18 Ιουνίου 2019 – Η παραγωγή του ΜΗΛΟΚΛΕΦΤΗ στην Πάτρα έχει ξεκινήσει και τογιορτάσαμε όπως ακριβώς αρμόζει σε ένα τέτοιο σπουδαίο νέο!

Η μέρα ξεκίνησε με μια ξεχωριστή εμπειρία στο escape room “Patra’s Clue”, όπου οι δημοσιογράφοιαπό τοπικά μέσα είχαν τη δυνατότητα να ανακαλύψουν σημαντικά στοιχεία για την παραγωγή τουΜΗΛΟΚΛΕΦΤΗ στην Πάτρα, παίζοντας στα δύο ειδικά διαμορφωμένα δωμάτια, αλλά και να γευτούνπρώτοι τον «Πατρινό» ΜΗΛΟΚΛΕΦΤΗ με την απροσδόκητα γλυκιά και δροσιστική γεύση του.Το δωμάτιο ΜΗΛΟΚΛΕΦΤΗΣ 11, επιλέχθηκε από τους δημοσιογράφους να παραμείνει ανοιχτό γιαόλους τους λάτρεις του ΜΗΛΟΚΛΕΦΤΗ για 15 ημέρες, έτσι ώστε όσοι θέλουν να ανακαλύψουν ταμυστικά της αλεπούς και να απολαύσουν τον αγαπημένο τους Μηλίτη, να μπορούν να το κάνουνπαίζοντας στο ειδικά διαμορφωμένο escape room.Το πάρτυ δε σταμάτησε όμως εκεί. Την ίδια ημέρα, τα ίχνη της αλεπούς μας οδήγησαν στο μεγάλοStreet party που έγινε στο Ουλαλούμ. Εκεί ο ΜΗΛΟΚΛΕΦΤΗΣ μας κάλεσε να το σκάσουμε από τα ίδια,και να ζήσουμε μια αλλιώτικη καλοκαιρινή εμπειρία σε ένα urban πάρτυ. Τα σκαλιά τηςΓεροκωστοπούλου γέμισαν από κόσμο που ήρθε για να γιορτάσει μια ιδιαίτερη καλοκαιρινή νύχταστην πόλη, συντροφιά με παγωμένο, τοπικό πλέον μηλίτη, που κέρδισε τους πάντες με τη γεύση του.Το πάρτυ ξεκίνησε με τον DJ Giannis Kardaris και τα beats του, ενώ στη συνέχεια απολαύσαμε τηνμπάντα Drunk Jackals η οποία με ένα δυνατό rock live ξεσήκωσε τον κόσμο, όσο οι Oink Tattoo Patra,δημιούργησαν με το δικό τους μοναδικό ταλέντο ένα διαφορετικό Μηλoκλέφτικο graffity.Θετικά vibes απογείωσαν τη φάση και το κέφι του κόσμου στιγμάτισε μοναδικά τη βραδιά. Από εδώκαι στο εξής, αν ακούσετε κάποιον να σας σφυρίζει…«μηλοκλέφτικα» θα είναι ο ΜΗΛΟΚΛΕΦΤΗΣπου ξεκινά πλέον τις ανατρεπτικές περιπέτειές του από την Πάτρα και μας παρασύρει σε αυτές.Ψάξε τα σημάδια της αλεπούς στους δρόμους της πόλης, απόλαυσε ένα μοναδικό ποτό από ζουμεράκαι τραγανά μήλα με 4,5% αλκοόλ και… ΣΚΑΣ’ ΤΟ από τα ίδια!

DSC_0453.jpgDSC_0316.jpg_MG_0414.jpgDSC_0485.jpgart.PNGDSC_0333.jpg_MG_0477.jpg_MG_0442.jpg

 


Σχετικά με την Αθηναϊκή Ζυθοποιία:Η Αθηναϊκή Ζυθοποιία Α.Ε. είναι η μεγαλύτερη εταιρία παραγωγής και εμπορίας μπίρας στην Ελλάδα, μεενεργή παρουσία στη χώρα για περισσότερα από 55 χρόνια. Ιδρύθηκε το 1963 από μια ομάδα Ελλήνωνεπιχειρηματιών και σήμερα αποτελεί μέλος του Ομίλου HEINEKEN N.V. Παράγει στην Ελλάδα τις μπίρεςAmstel, Amstel Pils, Amstel Dark, Amstel Radler, Amstel Free, Amstel Free Lemon, Heineken, ΑΛΦΑ, ΑΛΦΑStrong, AΛΦΑ Weiss, ΑΛΦΑ Χωρίς, Fischer, ΒΙΟΣ 5, ΜΑΜΟΣ (με παραχώρηση άδειας χρήσης σήματος από τηνοικογένεια Μάμος) και Buckler από 100% ελληνικό κριθάρι, όπως και τις δύο μάρκες μηλίτη ΜΗΛΟΚΛΕΦΤΗκαι Strongbow στο εργοστάσιό της στην Πάτρα, με ελληνικές πρώτες ύλες. Παράλληλα, στο χαρτοφυλάκιό τηςανήκει και το φυσικό μεταλλικό νερό ΙΟΛΗ, ενώ εισάγει γνωστές μάρκες μπίρας μεταξύ των οποίων οι:Affligem, Sol, Mc Farland, Erdinger, Murphy’s, Duvel, Chimay. Διαθέτει 3 μονάδες σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη καιΠάτρα και 2 ιδιόκτητα βυνοποιεία σε Θεσσαλονίκη και Πάτρα καθώς και μια μονάδα εμφιάλωσης του ΦυσικούΜεταλλικού Νερού ΙΟΛΗ στη Λαμία.Από το 2008 πραγματοποιεί το πρώτο και μεγαλύτερο Πρόγραμμα Συμβολαιακής Καλλιέργειας Κριθαριούμέσω του οποίου προμηθεύεται ελληνικό κριθάρι για την κάλυψη του 100% των αναγκών για την παραγωγήτων προϊόντων της. Οι ελληνικές πρώτες ύλες σε συνδυασμό, με τα σύγχρονα ζυθοποιεία και τα 2 ιδιόκτηταβυνοποιεία, δημιουργούν μια πλήρως καθετοποιημένη ελληνική διαδρομή για τα προϊόντα της ΑθηναϊκήςΖυθοποιίας.Με τη βοήθεια ενός εκτεταμένου δικτύου διανομής και πώλησης παράγει και διανέμει τα προϊόντα της σε 19χώρες και στις 5 ηπείρους.Παράλληλα με την επιχειρηματική της ανάπτυξη, η εταιρία έχει επενδύσει στον εκσυγχρονισμό τηςπαραγωγικής διαδικασίας, στην υιοθέτηση μιας ολοκληρωμένης περιβαλλοντικής πολιτικής, τη διαμόρφωσηενός ασφαλούς και δίκαιου εργασιακού περιβάλλοντος, την ενημέρωση των καταναλωτών για την υπεύθυνηκατανάλωση αλκοόλ και την κοινωνική προσφορά, πάντα με την έμπρακτη συμβολή των εργαζομένων της, μεδιαφάνεια και λογοδοσία.Η Αθηναϊκή Ζυθοποιία διαθέτει από την TÜV AUSTRIA HELLAS ISO 9001:2015 για την ποιότητα των προϊόντων,FSSC 22000: Version 4.1 για την ασφάλεια των προϊόντων (HACCP), ISO 14001:2015 για την προστασία τουπεριβάλλοντος και OHSAS 18001:2007 για την ασφάλεια και υγεία του προσωπικού.Επίσης, είναι η πρώτη εταιρία στην Ελλάδα που έχει κατακτήσει την ανώτατη Διαμαντένια διάκριση τουΕθνικού Δείκτη Εταιρικής Ευθύνης (CR Index) για το 2013 καθώς και πολυάριθμες βραβεύσεις για τηνυπεύθυνη επιχειρηματικότητα που έχει επιδείξει, τη σταθερή επίδοσή της στη βιώσιμη ανάπτυξη και τημέριμνα για την κοινωνία και το περιβάλλον. Τέλος, η Αθηναϊκή Ζυθοποιία έχει βραβευτεί επανειλημμένα γιατο εργασιακό της περιβάλλον.

Εφημερίδα Γνώμη

Χρησιμοποιούμε cookies για τη βελτιστοποίηση των υπηρεσιών που προσφέρουμε και την εξατομίκευση της παρουσίασης των διαφημίσεων που βλέπετε κατά τη χρήση αυτού του ιστότοπου. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Μάθετε περισσότερα privacy policy.

  I accept cookies from this site.
EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk