Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017 face book twitter you tube

#GrowYourBusiness – Digital Training στην Πάτρα & τα Ιωάννινα

#GrowYourBusiness – Digital Training  στην Πάτρα & τα Ιωάννινα

Δύο νέους προορισμούς έχει η δράση #GrowYour Business – Digital Training τηςCOSMOTE για την στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση των σεμιναρίων στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, με την συμμετοχή εκατοντάδων επιχειρήσεων, δύο ακόμα δωρεάν σεμινάρια θα διεξαχθούν τον Οκτώβριο, αυτή τη φορά στην Πάτρα και τα Ιωάννινα, προσφέροντας τη δυνατότητα στους επιχειρηματίες των περιοχών αυτών να αποκτήσουν πρόσβαση στη γνώση και τις ευκαιρίες της ψηφιακής εποχής.

Τα σεμινάρια, που διοργανώνονται σε συνεργασία με την OTEAcademy,θα υλοποιηθούν την Δευτέρα 16 Οκτωβρίου στην Πάτρα(Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο Πανεπιστημίου Πατρών) και το Σάββατο 21 Οκτωβρίου σταΙωάννινα(ξενοδοχείο ΕpirusPalace). Απευθύνονται σε επιχειρήσεις, καθώς και σε ελεύθερους επαγγελματίες, με στόχο να ενισχύσουν τις ψηφιακές τους δεξιότητες και να τους γνωρίσουν τα digital εργαλεία με τα οποία θα μπορούν να αυξήσουν την αποδοτικότητα τους.

Οι επαγγελματίες που θα παρακολουθήσουν τα σεμινάρια, μεταξύ άλλων, θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις νέες τάσεις της digital εποχής, να γνωρίσουν τον κόσμο των socialmedia, να ερευνήσουν τις καταναλωτικές συνήθειες με τη χρήση προηγμένων εργαλείων, να μάθουν «τι πρέπει να κάνουν και τι όχι» για το website της επιχείρησής τους καινα εξοικειωθούν με το ηλεκτρονικό εμπόριο.

Οι επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται,μπορούν να δηλώσουν συμμετοχήαπό 19/9στο ειδικόmicrosite, συμπληρώνοντας τη σχετική[1] φόρμα.

Στο ίδιο πλαίσιο με το #GrowYourBusiness – DigitalTraining,θα ακολουθήσουν και άλλες δράσεις για τιςεπιχειρήσεις. Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα του σεμιναρίου και τη διαδικασία συμμετοχής, στο www.growyourbusiness.gr.

Δείτε το σχετικό videoεδώ.

 

Προτεινόμενα tags: cosmote, grow your business, digital training

 

[1] Μέχρι εξαντλήσεως των θέσεων - Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας.

 

επιστροφή στην κορυφή