Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2019 face book twitter you tube

Βίδες ολικής άλεσης με λιαστές τομάτες, ρόκα και ροκφόρ

Βίδες ολικής άλεσης με λιαστές τομάτες, ρόκα και ροκφόρ

 

Υλικά (για 4 άτομα)

450 γρ. βίδες ολικής άλεσης

150 γρ. ντομάτες λιαστές, ψιλοκομμένες

200 γρ. φύλλα ρόκας

2 κουτ. σούπας θυμάρι ψιλοκομμένο

150 γρ. ροκφόρ, σε κύβους

½ φλιτζάνι καρύδια

2 κουτ. σούπας μηλόξιδο

2 κουτ. σούπας βούτυρο

αλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένο

Εκτέλεση:

Βράζετε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας του και τα σουρώνετε. Σε ένα τηγάνι ζεσταίνετε το βούτυρο, προσθέτετε τα καρύδια, σοτάρετε για 2 λεπτά και σβήνετε με το μηλόξιδο. Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύετε τα βρασμένα ζυμαρικά με τη ρόκα, τις λιαστές τομάτες, το ροκφόρ, το θυμάρι και τα καρύδια με το λιωμένο βούτυρο και το μηλόξιδο από το τηγάνι. Προσθέτετε αλάτι, πιπέρι και σερβίρετε.

επιστροφή στην κορυφή

Χρησιμοποιούμε cookies για τη βελτιστοποίηση των υπηρεσιών που προσφέρουμε και την εξατομίκευση της παρουσίασης των διαφημίσεων που βλέπετε κατά τη χρήση αυτού του ιστότοπου. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Μάθετε περισσότερα privacy policy.

  I accept cookies from this site.
EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk