Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017 face book twitter you tube

Για δύο ημέρες «Η παρέλαση» στο act

Έπειτα από δυο επιτυχημένους κύκλους παραστάσεων στο Θέατρο Οδού Κεφαλληνίας-Β’ σκηνή και μια περιοδεία σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας, oι This Famous Tiny Circus theater group ανεβάζουν για δεύτερη σεζόν το εμβληματικό έργο της Λούλας Αναγνωστάκη «Η παρέλαση» σε σκηνοθεσία και ερμηνεία Κωνσταντίνου Μάρκελλου και Ελένης Στεργίου. Η παράσταση θα παρουσιαστεί ξανά στο Θέατρο Act την Παρασκευή 15 και το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου στις 21.30.

  • Κατηγορία Θέατρο
Περισσότερα

«Κάτοικος Πατρών»-Τέσσερις ακόμη παραστάσεις για το έργο που κέρδισε το κοινό στο «Λιθογραφείον»

Λόγω της μεγάλης απήχησης της παράστασης «Κάτοικος Πατρών», οι συντελεστές ευχαριστούν και ενημερώνουν το κοινό πως το πρόγραμμα των παραστάσεων παρατείνεται έως τις 17 Δεκεμβρίου.

  • Κατηγορία Θέατρο
Περισσότερα

Θηβαίος-Παπαγεωργίου στην Πάτρα-Το ερχόμενο Σάββατο στο «Ghetto»

Ο Χρήστος Θηβαίος συναντά την πιο ιδιαίτερη και ενδιαφέρουσα εκπρόσωπο της νεότερης γενιάς, τη Μαρία Παπαγεωργίου και έρχονται μαζί στην Πάτρα, το ερχόμενο Σάββατο στο Ghetto (Eυμύλου 8) στις 22.00.

  • Κατηγορία Μουσική
Περισσότερα

Τσιγάρο, ο καλύτερος φίλος του καρκίνου-Εκδήλωση στις 6:30 μ.μ. από την Αντικαρκινική και τον Ιατρικό στο «Αστήρ»

Είναι τελικά το τσιγάρο ο καλύτερος φίλος του καρκίνου; Τι αποκαλύπτουν οι τελευταίες έρευνες; Ποια είναι η ψυχολογία του καπνιστή; Πόσο δύσκολο είναι να κόψεις το κάπνισμα; Ποια είναι τα νεότερα για τον καρκίνο του πνεύμονα;

Περισσότερα