Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017 face book twitter you tube

Πολιτισμός

Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο-Πέθανε ο κιθαρίστας γνωστού ελληνικού συγκροτήματος

Ο Τάκης Ανδρούτσος ήταν ιδρυτικό μέλον των Πελόμα Μποκιού αλλά του συγκροτήματος Μπουρμπούλια του Διονύση Σαββόπουλου. Στενός φίλος και γείτονας του Βλάσση Μπονάτσου, λάτρης της ιστοπλοΐας και κιθαρίστας σε εμβληματικούς δίσκους της ροκ σκηνής. 
  • Κατηγορία Μουσική
Περισσότερα

Σήμερα η παρουσίαση του βιβλίου του Πάνου Σόμπολου "Οι αστέρες του εγκληματικού πανθέου. Όπως τους έζησα"

Το βιβλιοπωλείο Discover και οι εκδόσεις "Πατάκη" παρουσιάζουν το βιβλίο του δημοσιογράφου Πάνου Σόμπολου με τίτλο "Οι αστέρες του εγκληματικού πανθέου. Όπως τους έζησα;".  Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου και ώρα 7.30 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου  "Βυζαντινό" (πεζόδρομος Ρήγα Φεραίου 106, τηλ.2610 243000). 
Περισσότερα

«Κάτοικος Πατρών»-Μέχρι τις 17 Δεκεμβρίου παρατείνεται η παράσταση στο «Λιθογραφείον»

Λόγω της μεγάλης απήχησης της παράστασης «Κάτοικος Πατρών», οι συντελεστές ευχαριστούν και ενημερώνουν το κοινό πως το πρόγραμμα των παραστάσεων παρατείνεται έως τις 17 Δεκεμβρίου, ίδιες μέρες και ώρες.

  • Κατηγορία Θέατρο
Περισσότερα

Τα τετράδια της Ανζέλ Κουρτιάν το Σαββατοκύριακο στην Πάτρα

Τα τετράδια της Ανζέλ Κουρτιάν με την Χριστίνα Αλεξανιάν  για δύο αξέχαστες βραδιές,το Σάββατο 25 Νοεμβρίου στις 9 το βράδυ και την Κυριακή 26Νοεμβρίου στις 8 το βράδυ στο «ROYAL Theater” Ακτή Δυμαίων 51.

  • Κατηγορία Θέατρο
Περισσότερα