Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017 face book twitter you tube

Πάτρα: Κοσμοσυρροή στο κέντρο της Πάτρας λόγω της "Black Friday"- ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ

Αυξημένη είναι η κίνηση μέχρι αυτήν την ώρα η κίνηση στο ιστορικό και εμπορικό κέντρο της Πάτρας καθώς οι καταναλωτές αξιοποίησαν την ευκαιρία της εμπορικής γιορτής που έχει καθιερωθεί κάθε τελευταία Παρασκευή του Νοεμβρίου, με την ονομασία "Black Friday".

Περισσότερα

Με άνοδο 0,36% έκλεισε το Χρηματιστήριο

Σημαντικά περιορίστηκαν στο τέλος τα κέρδη στο χρηματιστήριο Αθηνών, το οποίο αν και στο μεγαλύτερο μέρος της συνεδρίασης έδειχνε ισχυρό να διαπεράσει ανοδικά τις 725 μονάδες, τελικά έκλεισε κάτω από το κρίσιμο για τη μεσοπρόθεσμη τάση του επίπεδο.

Περισσότερα

Υπολογίστε το ποσό που δικαιούστε ως Κοινωνικό Μέρισμα

Με τρεις εισοδηματικές κατηγορίες και ειδική μέριμνα για ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού, δηλαδή για ηλικιωμένους, ανέργους και Άτομα με Αναπηρία, “κλειδώνει” πιθανότατα σήμερα, σύμφωνα με πληροφορίες, η φόρμουλα για τη διανομή του Κοινωνικού Μερίσματος. Τα ανώτατα ποσά, δηλαδή τα ¨ταβάνια”, σε κάθε εισοδηματική κατηγορία αναμένεται να οριστούν για μονοπρόσωπα νοικοκυριά – κατά το επικρατέστερο μέχρι αργά χθες το βράδυ σενάριο – στα 5.000€, 7.000€ και 9.000€ ενώ τα αντίστοιχα κατώτατα ποσά μερίσματος σε 450€, 350€ και 250€.

Περισσότερα