Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018 face book twitter you tube

Εκδήλωση Match and Develop a Start-up στο Επιμελητήριο Αχαΐας, από την Εθνική Τράπεζα και την Patras IQ

Το Επιμελητήριο Αχαΐας, συνδιοργάνωσε με την Εθνική Τράπεζα την τριήμερη εκδήλωση Match and Develop a Start-up του Προγράμματος NBG Business Seeds, υπό την αιγίδα της έκθεσης μεταφοράς καινοτομίας Patras IQ και σε συνεργασία με την θερμοκοιτίδα Orange Grove Patras, τον συνεργατικό χώρο Pos4Work και την ομάδα φοιτητών Mindspace.

Περισσότερα

Επιχειρηματικός Δείκτης Βιώσιμης Ανάπτυξης για την Ελλάδα -H INTERAMERICAN στην ηγετική ομάδα των επιχειρήσεων

Ο επιχειρηματικός Δείκτης ΒιώσιμηςΑνάπτυξης (Sustainability Performance Directory), που δημιούργησε το QualityNetFoundation ως μέρος της πρωτοβουλίας Sustainable Greece 2020, παρουσίασεστις 19 Μαρτίου τις 21 επιχειρήσεις που πρωτοπορούν στην Ελλάδα, μετά από τηνκατάταξη και αξιολόγηση των μη χρηματοοικονομικών επιδόσεών τους.

Περισσότερα

Αναμένονται ελλείψεις ελληνικών αμνοεριφίων και ελληνοποιήσεις εισαγόμενων ενόψει Πάσχα

Δύσκολα αναμένονται τα πράγματα φέτος το Πάσχα, καθώς οι κτηνοτρόφοι προειδοποιούν ότι θα υπάρξουν ιδιαίτερα σημαντικές ελλείψεις εγχώριων αμνοεριφίων στην ελληνική αγορά, ενώ πιθανολογούν πως θα υπάρξουν και “ελληνοποιήσεις” εισαγόμενων λόγω της μείωσης της παραγωγής, αλλά και της αύξησης των εξαγωγών, κυρίως προς Ιταλία και Ισπανία, δημιουργούν αρνητικό μείγμα.

Περισσότερα

Αχτσιόγλου: Εως τον Αύγουστο θα έχουν καταβληθεί οι εκκρεμείς συντάξεις

Εως τον Αύγουστο θα έχουν καταβληθεί οι περισσότερες από τις 85.000 εκκρεμείς κύριες συντάξεις, ανέφερε την Τρίτη, η υπουργός Εργασίας Ε. Αχτσίογλου, προσθέτοντας ότι δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή η δυνατότητα επιστροφής της εισφοράς αλληλεγγύης στους συνταξιούχους.
Περισσότερα

Η SPAR Hellas επιστρέφει...- Διευθύνων Σύμβουλος ο Πατρινός, Φοίβος Καρακίτσος

Την είσοδό της στην ελληνική αγορά ανακοίνωσε  χθες  η SPAR Hellas (www.sparhellas.com), μέλος της SPAR International του μεγαλύτερου συνεταιριστικού δικτύου λιανικών πωλήσεων τροφίμων σε όλο τον κόσμο με 12.545 καταστήματα σε 44 χώρες και συνολικές πωλήσεις ύψους 33,1 δισ. ευρώ, σύμφωνα με στοιχεία του 2016.

Περισσότερα