Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2018 face book twitter you tube

Οικονομία

Οικονομία τοπικά νέα

Πάτρα: Στο 90% η πληρότητα των ξενοδοχείων το διήμερο του Καρναβαλιού

Πληρότητα που αγγίζει το 90% παρουσιάζεται στα ξενοδοχεία της Πάτρας λίγες ημέρες πριν την κορύφωση των εκδηλώσεων του Πατρινού Καρναβαλιού 2018.

Περισσότερα

9 Λόγοι που αποσύρουμε τις πλαστικές σακούλες από τα καταστήματά Vodafone

Το περιβάλλον αποτελεί στρατηγικό πυλώνα του προγράμματος Βιώσιμης Ανάπτυξηςτης Vodafone με βασικό στόχο την εφαρμογή συγκεκριμένων πρωτοβουλιών - όπως η κατάργηση της πλαστικής σακούλας- για τη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος της εταιρείας.

Περισσότερα

Τα καταστήματα WIND γιορτάζουν τον Αγ. Βαλεντίνο με μοναδικά δώρα!

Η WIND γιορτάζει τον Άγιο Βαλεντίνο και χαρίζει* 2GB σε όλους τους συνδρομητές WIND, συμβολαίου ή καρτοκινητής, που θα επισκεφθούν οποιοδήποτε κατάστημα της αλυσίδας μέχρι και την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου.
Περισσότερα

Tι να κάνουν όσοι αντιμετωπίζουν κατάσχεση για χρέη άλλου - Βήμα προς βήμα η διαδικασία

Αρκετές είναι οι περιπτώσεις τρίτων, οι οποίοι βρίσκονται αντιμέτωποι το τελευταίο χρονικό διάστημα με αναγκαστικά μέτρα είσπραξης. Χαρακτηριστικότερη όλων είναι η περίπτωση κατά την οποία ο ιδιοκτήτης ακινήτου, οφείλει ένα ποσό προς το Δημόσιο, για φόρο κληρονομιάς οικήματος που ενοικιάζει, και δεν έχει αποδώσει.
Περισσότερα

To Vodafone TV καλωσορίζει τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες 2018

To Vodafone TV καλωσορίζει τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες 2018 ζωντανά από το Eurosport!
Οι συνδρομητές Vodafone TV έχουν τη δυνατότητα να ζήσουν το μεγαλύτερο αθλητικόγεγονός στον κόσμο, μέσω των καναλιών Eurosport. Από την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίουέως και την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου τα κανάλια Eurosport 1 και Eurosport 2 θααποτελέσουν το σπίτι των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων, που διεξάγονταιστην Πιόνγκτσανγκ της Νότιας Κορέας.

Περισσότερα

Συνάντηση με Παπαδημητρίου είχαν τα μέλη του ΣΕΒΙΠΑ

Με τον Υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης κ. Δημήτρη Παπαδημητρίου και συνεργάτες του,συναντήθηκε το βράδυ της Κυριακής 4 Φεβρουαρίου στην Πάτρα, αντιπροσωπεία του ΣΕΒΙΠΑ και τουΣυλλόγου Πτυχιούχων Εργοληπτών Δημοσίων Έργων Αχαΐας.

Περισσότερα

Παρουσία Χαρίτση η πίτα του Επιμελητηρίου Αχαΐας και της Διαχειριστικής

Μέσα σε ευχάριστη και φιλική ατμόσφαιρα έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα το Επιμελητήριο Αχαΐας, την Δευτέρα 05/02/2018, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητήριου.

Περισσότερα

ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ: Ξεκινά η συλλογή δηλώσεων ιδιοκτησίας στο Δήμο Αιγιαλείας

Ξεκινά τη Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου 2018 η συλλογή δηλώσεων ιδιοκτησίας, σύμφωνα με την απόφαση του Δ.Σ. της Ε.Κ.ΧΑ. Α.Ε. (771/6/16-1-2018) με την οποία καλούνται όσοι έχουν δικαίωμα επί των ακινήτων που  βρίσκονται εντός των ορίων των  Προκαποδιστριακών Δήμων/Κοινοτήτων Αιγείρας, Ακράτας, Διακοπτού, Ελαιώνος Αιγιαλείας, Ελίκης, Ζαχλωριτίκων, Νικολαιίκων, Παραλίας Πλατάνου, Πλατάνου, Ριζομύλου, Ροδιάς, Τραπέζης του Καλλικρατικού Δήμου Αιγιαλείας της Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, να υποβάλουν δήλωση της ακίνητης περιουσίας τους στο Γραφείο Κτηματογράφησης της περιοχής που βρίσκεται το ακίνητό τους ή και ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας www.ktimatologio.gr

Περισσότερα

Κάλεσμα ΟΕΒΕΣΝΑ για συμμετοχή στο συλλαλητήριο της Τρίτης

H Ομοσπονδία Επαγγελματικών Βιοτεχνικών & Εμπορικών Σωματείων Νομού Αχαΐας καλεί όλα τα σωματεία-μέλη της και ΟΛΟΥΣ τους συναδέλφουςεπαγγελματίες να συμμετάσχουν στη συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθείενόψει του 9 ου Αναπτυξιακού Συνεδρίου Δυτικής Ελλάδας προκειμένου ναισχυροποιηθούν οι διεκδικήσεις μας.

Περισσότερα