Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2017 face book twitter you tube

Εκλογές Επιμελητηρίου Αχαΐας 2017

Ανεξάρτητη Ενωτική Επιμελητηριακή Πρωτοβουλία: «Πάνω από 50.000 τουρίστες στην Πάτρα»

Στα αποτελέσματα του προγράμματος Culture and Shopping αναφέρεται με ανακοίνωσή της η Ανεξάρτητη Ενωτική Επιμελητηριακή Πρωτοβουλία (με επικεφαλής τον Π. Μαρλαφέκα).

Περισσότερα

Παναγιώτης Κρίκης: «Καιρός να αλλάξει το Επιμελητήριο Αχαΐας…»

Το πρόγραμμα και τις θέσεις του «Επιμελητηρίου για όλους», είχε την ευκαιρία να αναπτύξει ο επικεφαλής του Συνδυασμού Παναγιώτης Κρίκης, κατά τη νέα περιοδεία που πραγματοποίησε, αυτή τη φορά στην περιοχή της Αγ. Σοφίας της Πάτρας.

Περισσότερα

Συζητούν για το debate των υποψηφίων παρατάξεων για τις εκλογές του Επιμελητηρίου Αχαΐας

Την Τρίτη 21 Νοεμβρίου θα διεξαχθεί το debate των υποψηφίων προέδρων των παρατάξεων του Επιμελητηρίου Αχαΐας, στην αίθουσα της οδού Μιχαλακοπούλου.

Περισσότερα

"Ανεξάρτητη Ενωτική Επιμελητηριακή Πρωτοβουλία": Συνεργασία με τις παραγωγικές δυνάμεις

Ανακοίνωση για τις δράσεις εταιρικής κοινωνικής ευθύνης τοπικών επιχειρήσεων εξέδωσε η παράταξη "Ανεξάρτητη Ενωτική Επιμελητηριακή Πρωτοβουλία", αναφέροντας

Περισσότερα

Με εξωστρέφεια και σχέδιο θα βρούμε τον (χαμένο) προσανατολισμό μας-Του Αντώνη Κουνάβη

Μια πόλη, ένας νομός, που πορεύονται στο χρόνο χωρίς ένα σαφή προσανατολισμό, είναι σαν ένα πλοίο που κινείται στο άγνωστο, χωρίς πυξίδα, χωρίς ελπίδα. 

Περισσότερα

Επιμελητήριο για Όλους: Περιοδεία Κρίκη στη Δυτική Αχαΐα

Με νέα περιοδεία στη Δυτική Αχαΐα και σύσκεψη με τον Δήμαρχο κ. Χρήστο Νικολάου, συνεχίστηκε το οδοιπορικό του υποψήφιου Προέδρου του Επιμελητήριου Αχαΐας Παναγιώτη Κρίκη στο νομό Αχαΐας, ο οποίος συνοδευόμενος από υποψηφίους του Συνδυασμού «Επιμελητήριο για όλους», βρέθηκε για άλλη μια φορά δίπλα στους μικρομεσαίους επιχειρηματίες και επαγγελματίες της περιοχής.

Περισσότερα

Επιμελητήριο για όλους: «Οι περιοδείες μας, αναδεικνύουν το χάσμα της απερχόμενης διοίκησης με τα μέλη του φορέα»!

Την επιτακτική ανάγκη αλλαγής σελίδας στο Επιμελητήριο Αχαΐας, έτσι όπως εκφράζεταιμέσα από τις περιοδείες του σε ολόκληρο το νομό Αχαΐας,  επισήμανε ο επικεφαλής τηςΠαράταξης «Επιμελητήριο για όλους» Παναγιώτης Κρίκης, κατά τον  εισαγωγικόχαιρετισμό του στο πρώτο briefing του Συνδυασμού. 

Περισσότερα

Ανεξάρτητη Ενωτική Επιμελητηριακή Πρωτοβουλία: Οι αλήθειες για τα ψέματα

Η Ανεξάρτητη Ενωτική Επιμελητηριακή Πρωτοβουλία, με αφορμή τις δημόσιες αναφορές κάποιων υποψηφίων στις επικείμενες εκλογές του Επιμελητηρίου Αχαΐας, θέλει να τονίσει τα παρακάτω:

Περισσότερα

Ανδρέας Σπαλιάρας: Οι νέοι άνθρωποι επιλέγουμε ένα «Επιμελητήριο για Όλους»

Η περιοχή της Δυτικής Ελλάδας εξακολουθεί, από άποψη κατά κεφαλήν εισοδήματος, να είναι μια από τις φτωχότερες περιοχές της Ελλάδος έχοντας ωστόσο σπουδαίες προϋποθέσεις ανάπτυξης.

Περισσότερα