Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2017 face book twitter you tube

Συνελήφθησαν 7 ανήλικοι πρόσφυγες που προκάλεσαν επεισόδια στον καταυλισμό της Μόριας

Συνολικά επτά ανήλικοι πρόσφυγες διαφόρων εθνικοτήτων συνελήφθησαν στο πλαίσιο οργανωμένης επιχείρησης, της Αστυνομίας στον καταυλισμό της Μόριας, στη Λέσβο, κατηγορούμενοι ότι ενέχονται στα επεισόδια στον καταυλισμό τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής.

Περισσότερα

Επεσαν γροθιές στο δημοτικό συμβούλιο της Μάνδρας- Θυμός μετά την φονική πλημμύρα

Πρωτοφανείς σκηνές διαδραματίστηκαν κατά την διάρκεια της πρώτης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Μάνδρας, μετά τη φονική κακοκαιρία.

Περισσότερα

ΝΔ: Προσφορά στη Μάνδρα 40 τόνων τροφίμων και 20 τόνων εμφιαλιωμένου νερού

Σαράντα τόνους τροφίμων και 20 τόνους εμφιαλωμένων νερών που συγκεντρώθηκαν από τις οργανώσεις της Νέας Δημοκρατίας στην Αττική παρέδωσαν στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την ανακούφιση των πλημμυροπαθών της Μάνδρας.

Περισσότερα

Την Τετάρτη το 6ο Προσυνέδριο της ΝΔ- Στο επίκεντρο καθημερινότητα και ασφάλεια των πολιτών

Η καθημερινότητα και η ασφάλεια των πολιτών τίθενται στο επίκεντρο του 6ου Προσυνεδρίου της ΝΔ, που πρόκειται να διεξαχθεί την Τετάρτη, υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην Αθήνα. 

Περισσότερα

ΝΔ: Κατώτερη των περιστάσεων η κυβέρνηση ακόμη και στην διεκδίκηση του ΕΟΦ

Επίθεση στην κυβέρνηση, με αφορμή την απόφαση του Συμβουλίου Γενικών Υποθέσεων της ΕΕ, για τη μεταφορά της έδρας του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων στο Άμστερνταμ και τον αποκλεισμό της Αθήνας από την πρώτη ψηφοφορία, εξαπέλυσαν δύο τομεάρχες της ΝΔ.

Περισσότερα