Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2018 face book twitter you tube

Εκδηλώσεις

Την Καθαρά Δευτέρα τα βραβεία του Πατρινού Καρναβαλιού

Η αυλαία της φετινής διοργάνωσης θα πέσει με την απονομή των βραβείων του Πατρινού Καρναβαλιού 2018, που θα πραγματοποιηθεί την Καθαρή Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου και ώρα 19.00 στην αίθουσα «Αίγλη» στη Veso Mare.

Περισσότερα

Οι εκρηκτικοί 15 50 στην τελετή λήξης του Πατρινού Καρναβαλιού

Με νωπό τον δυναμικό απόηχο της Μεγάλης Παρέλασης του Πατρινού Καρναβαλιού 2018 την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου και ώρα 21.00 όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Μόλο της Αγίου Νικολάου όπου χιλιάδες Πατρινοί καρναβαλιστές και επισκέπτες θα συγκεντρωθούν για να αποχαιρετίσουν τη μεγάλη γιορτή της Πάτρας.

Περισσότερα

Ζωγραφίζοντας τη Μουσική σήμερα στην Αγ. Νικολάου

Η γνωστή καθιερωμένη εκδήλωση «Ζωγραφίζοντας τη μουσική» θα πραγματοποιηθεί και φέτος σήμερα και ώρα 11.00 μετατρέποντας τον πεζόδρομο της Αγίου Νικολάου μεταξύ Μαιζώνος και Ρήγα Φεραίου σε χώρο εικαστικής δημιουργίας που εκκινεί από την ακρόαση μουσικής.

Περισσότερα

Έκοψαν πίτα και αντάλλαξαν ευχές στη Γουμένισσα Καλαβρύτων

Αντάλλαξαν ευχές με συγχωριανούς και φίλους για τη νέα χρονιά και δήλωσαν πως θα συνεχίσουν την προσπάθεια για να κρατήσουν ζωντανό το γραφικό χωριό τους.

Περισσότερα

Παραδόθηκαν οι σακούλες-σεντούκια-Φινάλε για το 53ο Παιχνίδι του Κρυμμένου Θησαυρού

Έπεσε η αυλαία του 53ου Παιχνιδιού του Κρυμμένου Θησαυρού, που φέτος πρόσφερε συναρπαστικές εκπλήξεις και πολλά απρόοπτα στους κυνηγούς κατά τη διάρκεια μιας πολυήμερης διαδικασίας με δοκιμασίες, αναζήτηση, γρίφους, παιχνίδια, φάσεις πλατείας και θεαμάτων, εικαστικές δημιουργίες, φέρτε, ασταμάτητο ψάξιμο θεμάτων και βέβαια την εύρεση του Κρυμμένου Θησαυρού.

Περισσότερα

Ο Μ. Ανδρουλάκης στην Πάτρα-Παρουσιάζει σήμερα το βιβλίο του

Σήμερα στις 7.30, στην αίθουσα King George Hall, το βιβλιοπωλείο Discover, από κοινού με τις εκδόσεις Πατάκη, συνδιοργανώνουν την παρουσίαση του βιβλίου «Σαλός Θεού- Ο Μυστικός Μίκης», που συνέγραψε ο Μίμης Ανδρουλάκης, στενός φίλος του συνθέτη.

Περισσότερα

«Εκδόσεις Δόμος»-«Δημιουργοί εν πλω»: Σειρά εκδηλώσεων με αφετηρία το Παπαδιαμάντειο έργο 40 χρόνια προσφοράς

Οι εκδόσεις «Εν Πλω», συνεχιστές τού έργου των εκδόσεων «Δόμος», διοργανώνουν σειρά εκδηλώσεων με αφορμή την συμπλήρωση 40 ετών από το έτος ίδρυσης τού εκδοτικού οίκου.

Περισσότερα

Τα ντόμινο σε λάτιν ρυθμούς-Απόψε το 3ο Μπουρμπούλι στα «Αστέρια live» με το συγκρότημα APURIMAC

Σε ρυθμούς λάτιν θα λικνιστούν σήμερα τα μαύρα ντόμινο στο 3ο Μπουρμπούλι που θα γίνει στα «Αστέρια live» με το συγκρότημα APURIMAC λατινοαμερικάνικη μουσική.

Περισσότερα