Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017 face book twitter you tube

Δείπνο στο σκοτάδι - Βιωματική εμπειρία τυφλότητας από την Περιφέρεια και την Ενωση Τυφλών

Δείπνο στο σκοτάδι - Βιωματική εμπειρία τυφλότητας από την Περιφέρεια και την Ενωση Τυφλών

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενωση Τυφλών Δυτικής Ελλάδας και την υποστήριξη του καταστήματος «PIAZZA SANTA ROSA» διοργανώνουν την ΤΕΤΑΡΤΗ 25 ΟΚΤΩΒΡΊΟΥ 2017 ένα «ΔΕΙΠΝΟ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ».

 

Στόχος της διοργάνωσης είναι οι βλέποντες επισκέπτες να ζήσουν την βιωματική εμπειρία της τυφλότητας και να αντιληφθούν τις δυσκολίεςτης αναπηρίας. Η πρόσληψη του συμβαίνοντος θα πραγματοποιηθεί μετις τέσσερις από τις πέντε αισθήσεις μας.

Η γεύση είναι η πρώτη αίσθηση που θα προσπαθήσουμε να οξύνουμε στους επισκέπτες.Ακολουθούν η αίσθηση της αφής, η όσφρηση και η ακοή.Οι βλέποντες συμπολίτες μας καλούνται να δειπνήσουν σε χώρο ειδικάδιαμορφωμένο έτσι ώστε να υπάρχει απόλυτο σκοτάδι. Τηνεξυπηρέτηση θα αναλάβουν εθελοντές και μέλη της Π. Ε. Τυφλών Δυτικής Ελλάδας, κατάλληλα εκπαιδευμένοι.

Μετά το δείπνο σεσυνθήκες βλεπόντων πια, θα ακολουθήσει ζωντανή μουσική με πατρινόσυγκρότημα.Η είσοδος θα πραγματοποιείται με καθορισμένο αριθμό δωρεάνπροσκλήσεων, κατά σειρά προτεραιότητας, στις οποίες θασυμπεριλαμβάνεται και το γεύμα, μετά από αίτηση στα γραφεία τηςΠεριφερειακής Ένωσης Τυφλών Δυτικής Ελλάδας (Αγίου Νικολάου 57-59, Πάτρα, τηλ: 2610-224992) μέχρι τις 20 Οκτωβρίου 2017.Η πραγματοποίηση της ανωτέρω εκδήλωσης έχει προγραμματιστείνα γίνει στις 25 Οκτωβρίου του 2017, ώρα προσέλευσης 7:30 μ.μ. στοκατάστημα «PIAZZA SANTA ROSA» (Άστιγγος, Νόρμαν & Σανταρόζα). 

 

επιστροφή στην κορυφή