Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017 face book twitter you tube

ACTIVEWOMEN: Κορυφώνεται το ενδιαφέρον για την πολυαναμενόμενη 3η Συνάντηση

ACTIVEWOMEN: Κορυφώνεται το ενδιαφέρον για την πολυαναμενόμενη 3η Συνάντηση

Κορυφώνεται το ενδιαφέρον για την πολυαναμενόμενη 3 η ΣυνάντησηActivewomen- Δραστήριες Γυναίκες- Πάτρα 2017, καθώς τρεις ακόμαεπίλεκτες παρουσίες συμπληρώνουν και ενισχύουν το πρόγραμμα.

Συγκεκριμένα στη Συνάντηση, θα δώσουν το παρόν, η ακαδημαϊκός ΑντιγόνηΛυμπεράκη, η πρώην ευρωβουλευτής Άννα Καραμάνου και η γνωστήσυνθέτης και μουσικός Ευανθία Ρεμπούτσικα, που έλκει την καταγωγή απότην Αχαΐα.

Η Αντιγόνη Λυμπεράκη είναι διακεκριμένη καθηγήτρια οικονομικών στο Τμήμα Οικονομικής και Περιφερειακής Ανάπτυξης του Πάντειου Πανεπιστήμιου και πολιτικός.

 

Η Άννα Καραμάνου είναι πρώην Ευρωβουλευτής και γνωστή επίσης ως πρώην Πρόεδρος της επιτροπής Δικαιωμάτων των Γυναικών και Ισότητας τωνΦύλων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, ενώ η Ευανθία Ρεμπούτσικα, που δενχρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, εκτός από το εξωτερικό, όπου κάνει διεθνήκαριέρα, είναι ιδιαίτερα δημοφιλής και αγαπητή στο ελληνικό κοινό.

Υπενθυμίζεται ότι έχει ήδη ανακοινωθεί η συμμετοχή της ευρωβουλευτού Εύας Καιλή, της νομικού Εύης Τατούλης, που είναι και πολιτευτής καθώς καιτου Δημοσθένη Πολύζου, αναπληρωτή Πρυτάνεως Έρευνας και Ανάπτυξηςστο Πανεπιστήμιο Πατρών.

Στη διάρκεια της Συνάντησης, θα απονεμηθούν και οι καθιερωμένες τιμητικέςδιακρίσεις, εκ μέρους των Οργανωτών (Ινστιτούτο Ανάπτυξης ΔυτικήςΕλλάδος- ΙΝ.ΑΝ.Δ.Ε.).Επισημαίνεται ότι η είσοδος στη Συνάντηση, η οποία θα διεξαχθεί τοαπόγευμα του Σαββάτου 21 Οκτωβρίου, στο ξενοδοχείο Αστήρ, θα είναι ελεύθερη.

 

επιστροφή στην κορυφή