Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017 face book twitter you tube

Κάτω από την επιφάνεια… …των Μαθησιακών Διαταραχών -Στις 21/10 η 6η Πανελλήνια Ημερίδα Μαθησιακών Δυσκολιών

Λόγω των χαλεπών καιρών που ζούμε κοινωνικά και οικονομικά και δεδομένης της επιτακτικής ανάγκης του κόσμου για ενημέρωση, το Πρότυπο Θεραπευτικό Κέντρο – Ινστιτούτο ΙΡΛΕΝ Ελλάδας αναλαμβάνει εξ’ ολοκλήρου την διοργάνωση της 6ης Πανελλήνιας Ημερίδας Μαθησιακών Διαταραχών με τίτλο «Κάτω από την επιφάνεια των μαθησιακών διαταραχών» αφιλοκερδώς.

Ως εκ τούτου, η παρακολούθηση της ημερίδας από το Πρότυπο Θεραπευτικό Κέντρο για το κοινό της Πάτρας αλλά και της υπόλοιπης Ελλάδας θα είναι εντελώς ΔΩΡΕΑΝ με ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ δήλωση συμμετοχής.

Πρόκειται για μία ανιδιοτελή προσπάθεια, με σκοπό την ευαισθητοποίηση γονέων και ειδικών που έχουν σχέση με τις μαθησιακές & αναπτυξιακές διαταραχές γενικότερα.

Στην ημερίδα θα παρουσιαστούν μοναδικές επαναστατικές αντιλήψεις και θεραπείες στηριγμένες στην διεθνή επιστημονική έρευνα και στην πολύχρονη εμπειρία, με Διεπιστημονική προσέγγιση από ειδικούς, οι οποίοι θα αναλύσουν το πολυδιάστατο αυτό θέμα, ο καθένας από την δική του πλευρά με μεθόδους θεραπείας που εστιάζουν στην λειτουργία του εγκεφάλου και ως εκ τούτου στη ρίζα του προβλήματος.

Επιπλέον θα παρουσιαστεί βιντεοσκοπημένο υλικό πραγματικών συνεδριών προ και μετά θεραπείας με πραγματικές μαρτυρίες παιδιών και γονέων για κάθε μαθησιακή Διαταραχή ξεχωριστά!!!

Υπεύθυνος διοργάνωσης είναι ο Μποχατζιάρ Σπ. Ευάγγελος λογοθεραπευτής, ειδικός Παιδαγωγός Irlen Diagnostician, S. I., INPP Sc. P. Ειδικευμένος στις Μαθησιακές Διαταραχές (The Institute for Neuro- Physiological Psychology, Chester UK, Irlen Institute International HQ USA) Διευθυντής Πρότυπου Θεραπευτικού Κέντρου Πάτρας και του Ινστιτούτου Ίρλεν Ελλάδας. Υπεύθυνος διαγνώσεων Κύπρου Ιταλίας, Βουλγαρίας και Ην. Αραβικών Εμιράτων.

Νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως τους χορηγούς της Ημερίδας μας, την εταιρία αναψυκτικών Βίκος καθώς και το ζαχαροπλαστείο Εντελβάις που συνέβαλαν με την καλύτερη δυνατή στήριξή τους στην διεξαγωγή της Ημερίδας μας. Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς επικοινωνίας της Ημερίδας μας, την εφημερίδα Γνώμη, τα ραδιόφωνα Skai Patras 89,4, Sport1 04,1, Παλμός, Μελωδία 100,4, Ρυθμός 94,9, Alpha 94,4, Ράδιο 9,15, Top fm, τον τηλεοπτικό σταθμό Lepando καθώς και τα ηλεκτρονικά site για την διαδικτυακή ενημέρωση του κοινού Patras Events, Τέταρτο, Αrt&life, όπου συνέβαλαν και αυτοί με την σειρά τους με την καλύτερη δυνατή προβολή της Ημερίδας μας στα μέσα μαζικής ενημέρωσης και δικτύωσης.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στην Πάτρα 21 Οκτωβρίου 2017, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων «Συμπόσιο» και οι ώρε διεξαγωγής της Ημερίδας είναι 9:00 – 16:00.

Απαραίτητη είναι η δήλωση συμμετοχής συμπληρώνοντας το Δελτίο Εγγραφής στην ιστοσελίδα του Πρότυπου Θεραπευτικού Κέντρου –

Ινστιτούτου Ίρλεν Ελλάδας.

Επιστημονικός Υπεύθυνος είναι ο Μποχατζιάρ Σπ. Ευάγγελος Λογοθεραπευτής – Ιrlen Diagnostician – Clinic Director - trainer, S.I INPP S. P. Διευθυντής Πρότυπου Θεραπευτικού Κέντρου Πάτρας & Ινστιτούτου Ίρλεν Ελλάδας.

επιστροφή στην κορυφή