Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2018 face book twitter you tube

Παραδόθηκαν οι σακούλες-σεντούκια-Φινάλε για το 53ο Παιχνίδι του Κρυμμένου Θησαυρού

Παραδόθηκαν οι σακούλες-σεντούκια-Φινάλε για το 53ο Παιχνίδι του Κρυμμένου Θησαυρού

Έπεσε η αυλαία του 53ου Παιχνιδιού του Κρυμμένου Θησαυρού, που φέτος πρόσφερε συναρπαστικές εκπλήξεις και πολλά απρόοπτα στους κυνηγούς κατά τη διάρκεια μιας πολυήμερης διαδικασίας με δοκιμασίες, αναζήτηση, γρίφους, παιχνίδια, φάσεις πλατείας και θεαμάτων, εικαστικές δημιουργίες, φέρτε, ασταμάτητο ψάξιμο θεμάτων και βέβαια την εύρεση του Κρυμμένου Θησαυρού.

 

Τα πληρώματα προχθές Κυριακή από τις 19.00 έως τις 21.00 κατέθεσαν την σακούλα-σεντούκι τους με τις απαντήσεις και τα θέματα που τους είχαν ζητηθεί.

Ήταν ένα διασκεδαστικό παιχνίδι με μπόλικη περιπέτεια που απαίτησε από τους κυνηγούς φαντασία, ευρηματικότητα, σβελτάδα, επιδεξιότητες, καλλιτεχνική φλέβα, έμπνευση, γνώση, γερές δόσεις χιούμορ, μα πάνω από όλα γνήσια καρναβαλική διάθεση.

Τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθεί η τελική γενική βαθμολογία, ενώ μια ακόμα ικανή γεύση 53ου Παιχνιδιού Κρυμμένου Θησαυρού θα πάρουμε με «Τα Καλύτερά μας», που θα πραγματοποιηθούν την προσεχή Παρασκευή, 16 Φεβρουαρίου στις 18.00 στην πλατεία Γεωργίου Α’. Σε μια λαμπρή και εορταστική βραδιά λίγο πριν εμφανιστούν τα φωταγωγημένα άρματα του Πατρινού Kαρναβαλιού 2018, θα παρουσιαστούν τα καλύτερα θεάματα (σάτιρα ή παντομίμα ή χορευτικό).

επιστροφή στην κορυφή