Δευτέρα 26 Αυγούστου 2019 face book twitter you tube

Μοσχάρι με μέλι και γαρύφαλλο

Μοσχάρι με μέλι και γαρύφαλλο

Υλικά

  • 1 κιλό μοσχάρι
  • 1/3 κούπας ελαιόλαδο
  • 1/3 κούπας ελαιόλαδο
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 1 κούπα λευκό κρασί
  • 4-5 γαρύφαλλα
  • 1 κουτ. σούπας μέλι
  • λίγο αλάτι
  • λίγο φρέσκο πιπέρι
  • 1 κουτ. σούπας κορν φλάουρ

Διαδικασία

Σε μία κατσαρόλα ρίχνετε το λάδι και το μοσχάρι. 

Μόλις πάρει χρώμα, προσθέτετε το κρεμμύδι και το σκόρδο και τα αφήνετε για 3-4 λεπτά. 

Σβήνετε με το κρασί. 

Προσθέτετε τα γαρύφαλλα, το μέλι, το αλάτι, το πιπέρι και λίγο νερό. 

Μόλις πάρει βράση, χαμηλώνετε τη φωτιά, σκεπάζετε την κατσαρόλα και μαγειρεύετε για 1-1 ½ ώρα. 

Λίγο πριν να είναι έτοιμο, διαλύετε το κορν φλάουρ σε λίγο νερό, το ρίχνετε στο φαγητό, το ανακατεύετε και το αφήνετε για 4-5 λεπτά. 

Το συνοδεύετε με πουρέ, ρύζι ή μακαρόνια. 

επιστροφή στην κορυφή

Χρησιμοποιούμε cookies για τη βελτιστοποίηση των υπηρεσιών που προσφέρουμε και την εξατομίκευση της παρουσίασης των διαφημίσεων που βλέπετε κατά τη χρήση αυτού του ιστότοπου. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Μάθετε περισσότερα privacy policy.

  I accept cookies from this site.
EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk