Τρίτη 20 Μαρτίου 2018 face book twitter you tube

Δρόμος... επιστροφής στην πολιτική για τον Θ. Ρουσόπουλο

Δρόμος... επιστροφής στην πολιτική για τον Θ. Ρουσόπουλο

Ανοιχτή αφήνει την πόρτα της επιστροφής του στην ενεργό πολιτική ο πρώην υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος των κυβερνήσεων Κώστα Καραμανλή, Θόδωρος Ρουσόπουλος...

 

"Το ενδιαφέρον μου για την πολιτική υφίσταται και είναι η πρώτη φορά που το σκέφτομαι σοβαρά. Θα έχω μια ευκαιρία να συζητήσω με τον αρχηγό του κόμματος”, ήταν η χαρακτηριστική αποστροφή του κ. Ρουσόπουλου, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην τηλεόραση του "Σκάι”.

Ο πρώην υπουργός και κυβερνητικός εκπρόσωπος χαρακτήρισε τις προτάσεις του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, για μείωση της φορολογίας στις επιχειρήσεις ως τη μόνη ρεαλιστική πρόταση, προκειμένου η χώρα να βρεθεί σε μονοπάτια ανάπτυξης. Παράλληλα, εκτίμησε ότι έχει τελειώσει ο πολιτικός χρόνος της κυβέρνησης και στράφηκε κατά του ΣΥΡΙΖΑ, χαρακτηρίζοντας τον ως ένα κόμμα που...άλλα λέει ο ένας, άλλα ο άλλος.

"Θα τους κατηγορούσα περισσότερο για τις αυταπάτες παρά για τα ψέματα που είπαν στον κόσμο...Η επανάληψη ενός ψέματος μπορεί και να πείσει, αλλά μέχρι ένα σημείο”, σημείωσε ο κ. Ρουσόπουλος και εγκάλεσε τη συγκυβέρνηση για αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης, με αφορμή το νόμο για τη νομική αναγνώριση της ταυτότητας φύλου.

"Η κυβέρνηση προσπαθεί να αλλάξει την ατζέντα. Με σημαντικά θέματα μεν, αλλά τα χρησιμοποιεί ως επικοινωνιακά τεχνάσματα για να κερδίσει χρόνο και να στρέψει αλλού την προσοχή”, σχολίασε ο πρώην υπουργός.

Πηγές της Νέας Δημοκρατίας κληθείσες να σχολιάσουν τις αναφορές Ρουσόπουλου, ανέφεραν χαρακτηριστικά: "Είναι καλό που παλαιά και νέα στελέχη ενδιαφέρονται να ενταχθούν στο ψηφοδέλτιο".

επιστροφή στην κορυφή