Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2017

Άνοιξε τις πύλες του το "Media Markt" Πάτρας

Άνοιξε τις πύλες του το "Media Markt" Πάτρας

 

Ανοίγει σήμερα τις «πύλες» του στο καταναλωτικό κοινό της Πάτρας και της ευρύτερης περιοχής το κατάστημα ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών Media Markt, που ως γνωστόν, βρίσκεται στον χώρο της Veso Mare.

Το σημερινό επίσημο opening του καταστήματος (8 π.μ.), σύμφωνα με τους εκπροσώπους της εταιρείας θα συνδυαστεί με μοναδικές προσφορές και εκπλήξεις, ενώ γιορτινό τόνο στον υπαίθριο χώρο της Veso θα δώσει στις 6 το απόγευμα και συναυλία με το συγκρότημα Alcatrash.

Το νέο κατάστημα άνοιξε, ανεπίσημα, χθες τις πόρτες του και υποδέχτηκε τους τοπικούς φορείς και εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης της περιοχής, σε μία πρώτη γνωριμία μαζί τους. Τους προσκεκλημένους καλωσόρισε ο Δημήτρης Κατραβάς (Πρόεδρος Δ.Σ. και Διευθύνων Σύμβουλος της Media Markt Hellas), τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι στην Πάτρα έχει δημιουργηθεί πιθανότατα το καλύτερο κατάστημα της αλυσίδας και σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι «αργήσαμε, θα θέλαμε να έρθουμε πολύ νωρίτερα στην Πάτρα». Επίσης, ο κ. Κατραβάς ανέφερε πως η Media Markt επενδύει σταθερά στην Ελλάδα, παρά τις αντίξοες οικονομικές συνθήκες των τελευταίων ετών, δεσμευόμενος ότι το κατάστημα της Πάτρας θα προσφέρει υψηλές υπηρεσίες στο καταναλωτικό κοινό της περιοχής.

Σημείωσε, επίσης, ότι ο διευθυντής του καταστήματος της Πάτρας είναι στέλεχος της επιχείρησης που κατάγεται από την πόλη, παρουσιάζοντας τον Σπύρο Χριστοφοράτο, ο οποίος μιλώντας στη «Γ» ανέφερε μεταξύ άλλων πως το ύψος της επένδυσης αγγίζει το 1,3 εκ. ευρώ και το κατάστημα, έκτασης 2.450 τ.μ., στελεχώνεται σε αυτή τη φάση από προσωπικό 37 ατόμων.

Μεταξύ των παριστάμενων στην χθεσινή εκδήλωση ήταν οι βουλευτές Ανδρέας Κατσανιώτης και Ιάσονας Φωτήλας, ο περιφερειάρχης, Απόστολος Κατσιφάρας, ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου, Γιώργος Αγγελόπουλος, ο δημοτικός σύμβουλος Νίκος Οικονομόπουλος,  ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου, Γιώργος Ρώρος, κ.ά.

Φ.Π.Κ.

επιστροφή στην κορυφή