Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2017

Survivor: Τα νέα δεδομένα και οι συμμαχίες

Survivor: Τα νέα δεδομένα και οι συμμαχίες

Μπορεί να ακούγεται κλισέ όταν ο παρουσιαστής το επαναλαμβάνει συνεχώς, αλλά όντως μέχρι τώρα έχει επιβεβαιωθεί: Το Survivor είναι το παιχνίδι των ανατροπών.

Από εκεί που η Ειρήνη Παπαδοπούλου ήταν το «μαύρο πρόβατο» έγινε το κεντρικό πρόσωπο της ομάδας, καθώς έδωσε χθες την νίκη στους Διάσημους, που απόλαυσαν τσουρέκια και σοκολατένια αυγά.

Αντίθετα οι λιγοστοί Μαχητές, μετά από ένα διάλειμμα νίκης στον αγώνα για την ασυλία, επέστρεψαν στις ήττες και στην γκρίνια, με τον Κωνσταντίνο Βασσάλο να τα βάζει με την ομάδα του, που είναι «παιδική χαρά» και δεν είχε πάθος για τη νίκη.

Το επεισόδιο ξεκίνησε φυσικά με την επομένη της ψηφοφορίας και των υποψηφιοτήτων και είναι είδαμε τον Στέλιο Χανταμπάκη να λέει ότι δεν ήθελε να γίνει κατίνα απαντώντας στις κατηγορίες της Ειρήνης Παπαδουπούλου, που τον εξέθεσε, όπως είπε στο κοινό, όταν είπε πως είναι αφερέγγυος. Ο στενός του σύμμαχος Λάμπρος Χούτος δήλωσε πως αυτός που πρέπει να φύγει είναι ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ενώ η Ευρυδίκη μετανιωμένη αγκάλιαζε τον Γιώργο Χρανιώτη, αφού ήταν εκείνη που τον όρισε υποψήφιο.

Στο πλαίσιο αυτό είδαμε την Ειρήνη Παπαδοπούλου να επιχειρεί να «διαβάσει» όπως είπε τον Γιώργο Αγγελόπουλο, θεωρώντας πως εφόσον ψηφίστηκε από την «κλίκα» των Διάσημων, που η ίδια θεωρεί αιτία όλων των κακών στην παραλία, ίσως μπορεί να τον προσεγγίσει και να αποκτήσει όπως είπε έναν σύμμαχο. Ανάλογη ήταν η προσέγγιση και από την δική του πλευρά, ενώ στην μεταξύ τους συζήτηση, τον ακούσαμε να λέει πως ψήφισε τον Στέλιο γιατί άλλα είπαν μεταξύ τους και άλλα εκείνος κάνει.

Στο τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου πάντως τον βλέπουμε να της καταλογίζει νευρική και ειρωνική συμπεριφορά προς όλους, την ώρα που όπως φαίνεται, αλλάζουν οι ισορροπίες και στην ομάδα των Μαχητών. Ο Κωνσταντίνος Βασσάλος βλέπει πως τα κορίτσια απομακρύνονται από τον Κώστα Αναγνωστόπουλο και προσεγγίζουν τον Τσανγκ και τέλος, στο αποψινό επεισόδιο θα δούμε και την αποχώρηση, καθώς από αύριο οι μεταδόσεις του ριάλιτι κάνουν παύση, λόγω Πάσχα.

επιστροφή στην κορυφή