Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2017

Aπόψε η συναυλία Κορκολή-Πρωτοψάλτη στο Συνεδριακό του Πανεπιστημίου Πατρών

Aπόψε η συναυλία Κορκολή-Πρωτοψάλτη στο Συνεδριακό του Πανεπιστημίου Πατρών

«Reunion». Έτσι ονόμασαν και δικαίως την μουσική τους συνάντηση τον χειμώνα αυτό, ο Στέφανος Κορκολής και η Άλκηστις Πρωτοψάλτη που σήμερα θα εμφανιστούν στην Πάτρα.

 

Θεατές και media έκριναν πως η χημεία τους παραμένει καταλυτική και συνεπαίρνει. Οι δυο τους αποφάσισαν λοιπόν να συναντήσουν το κοινό τους και εκτός Αθήνας τους επόμενους μήνες, κάνοντας «στάση» και στην αχαϊκή πρωτεύουσα, όπου θα παρουσιάσουν την παράσταση στο Συνεδριακό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών.

Μαζί σ’ ένα πρόγραμμα λιτό, χωρίς περιτύλιγμα, οι 2 καλλιτέχνες τολμούν και αγγίζουν την πεμπτουσία της μουσικής και του τραγουδιού, χαρίζουν στιγμές μοναδικές αλλά και απόλυτα προσωπικές, μάς καλούν σ’ ένα πραγματικό ρεσιτάλ πιάνου-φωνής όπου τα παλιά μπλέκονται μελωδικά με τα καινούργια…

Μαζί αναπολούν, δημιουργούν, πειραματίζονται και το πιο σημαντικό ίσως, περνάνε καλά και μοιράζονται μαζί μας την χαρά τους, το ταλέντο τους και την απίστευτη ενέργειά τους!

Οι υπέροχες ερμηνείες της Άλκηστης δένουν μοναδικά με την δεξιοτεχνία του Στέφανου στο πιάνο, το πηγαίο χιούμορ και των δύο αλλά και η ιδανική επιλογή των τραγουδιών του προγράμματος αποτελούν τα στοιχεία εκείνα που καθιστούν την παράσταση αυτή τόσο ξεχωριστή.

Προπώληση εισιτηρίων: Α’ ΖΩΝΗ 25€ (πλατεία), Β’ ΖΩΝΗ 21€ (πλατεία), Γ’ ΖΩΝΗ 18€ (εξώστης), μειωμένο 14€ (εξώστης).

Σημεία προπώλησης: Discover Your Way, Public Πάτρας.

Πληροφορίες: 6972807170.

επιστροφή στην κορυφή