Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2017

Περιφερειακή συνδιάσκεψη της Ν.Δ. για την Υγεία παρουσία Οικονόμου και Φωτήλα σήμερα (6 μ.μ.) στην "Aγορά Αργύρη"

Περιφερειακή συνδιάσκεψη της Ν.Δ. για την Υγεία παρουσία Οικονόμου και Φωτήλα σήμερα (6 μ.μ.) στην "Aγορά Αργύρη"

Το πλαίσιο αρχών της Ν.Δ. για την Υγεία θα παρουσιαστεί στην περιφερειακή συνδιάσκεψη που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στην Πάτρα, παρουσία των αρμοδίων Τομεαρχών του κόμματος, Βασίλη Οικονόμου και Ιάσονα Φωτήλα, αλλά και πλήθους στελεχών από την ευρύτερη περιοχή. 

Η συνδιάσκεψη εντάσσεται στα πλαίσια της πανελλαδικής δράσης «Μήνας Υγείας» και θα ξεκινήσει στις 6 μ.μ. στην Αγορά Αργύρη. Παράλληλα, στα πλαίσια της δράσης θα πραγματοποιηθούν συναντήσεις και επισκέψεις του κλιμακίου με φορείς της Υγείας στην περιοχή. Εκτός των κ. Οικονόμου και κ. Φωτήλα, στο κλιμάκιο θα μετέχουν οι υπεύθυνοι τομέων υγείας των ΝΟ.ΔΕ. της Δυτικής Ελλάδας, καθώς και στελέχη που μετέχουν στον τομέα υγείας της Ν.Δ.
Στο πλαίσιο αυτό, έχουν προγραμματιστεί για σήμερα συναντήσεις με φορείς της Υγείας και επισκέψεις σε δομές Υγείας του Ν. Αχαΐας. Συγκεκριμένα έχουν προγραμματιστεί επισκέψεις στο Κ.Υ. Ακράτας, στο Πανεπιστημιακό Γ.Ν. Πατρών-Ρίο, στην Μ.Υ. ΠΕΔΥ «Άγιος Αλέξιος», στο Γ.Ν. Πατρών «Ο Άγιος Αντρέας» και στο Γ.Ν. Παίδων Πατρών «Καραμανδάνειο». Το απόγευμα στις 5.30 έχει προγραμματιστεί συνέντευξη Τύπου στα τοπικά μέσα και στις 6, η Περιφερειακή Συνδιάσκεψη.
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Το πρόγραμμα του κλιμακίου έχει ως εξής:
10:00 Επίσκεψη στο Κ.Υ. Ακράτας
11:00 Επίσκεψη στο Πανεπιστημιακό Γ.Ν. Πατρών-Ρίο
12:15 Επίσκεψη στην Μ.Υ ΠΕΔΥ Αγ. Αλέξιος
13:00 Επίσκεψη Γ.Ν. ΠΑΤΡΩΝ "ο Άγιος Ανδρέας"
14:00 Επίσκεψη στο Γ.Ν. Παίδων Πατρών “Καραμανδάνειο”
17:00 Συνέντευξη Τύπου
18:00 Περιφερειακή Συνδιάσκεψη Τομέα Υγείας Ν.Δ. Δυτικής Ελλάδας
Φ.Π.Κ.

επιστροφή στην κορυφή