Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017 face book twitter you tube

Μ. Ρουμελιώτης: «Έκανε λάθος όποιος υποτίμησε τους παίκτες της Παναχαϊκής»

Μ. Ρουμελιώτης: «Έκανε λάθος όποιος  υποτίμησε τους παίκτες της Παναχαϊκής»

Ένας από τους παίκτες που έκανε πολύ καλή εμφάνιση στο χθεσινό παιχνίδι ήταν ο λίμπερο Μένιος Ρουμελιώτης ο οποίος έκανε κράτησε στην υποδοχή με υψηλά ποσοστά (74%)  στην υποδοχή.

 

«Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά αλλά και στο κόσμο της Παναχαϊκής που μας έδωσε ώθηση για να πάρουμε τη νίκη» είπε ο Μένιος Ρουμελιώτης και πρόσθεσε: « Μέχρι πριν από το παιχνίδι δεν αξίζαμε να μείνουμε στη κατηγορία όμως σήμερα και ειδικά όταν βρεθήκαμε πισω στο σκορ στο 3ο σετ  δείξαμε την εμπειρία μας και φτάσαμε στην ανατροπή. Οποίος  υποτίμησε τους παίκτες της Παναχαϊκής,  έκανε μεγάλο λάθος. Σ ε αυτή την ομάδα υπάρχουν ορισμένοι παίκτες που έχουν μεγάλη εμπειρία από το άθλημα και να πω ειδικά για το Νίκο ο οποίος έδειξε ότι σαν το παλίο καλό κρασί παραμένει αναλλοίωτος και σήμερα (σ.σ. χθες) με την εμφάνιση του κράτησε την ομάδα στην κατηγορία. Πλεον θέλουμε καμία 10αρια μέρες να ξεκουραστούμε και να έρθουν τα κοκαλάκια μας (σ.σ. γέλια) στη θέση τους και στη συνέχεια θα μιλήσουμε για την επόμενη μέρα όπου δεν σας κρύβω ότι περνάνε πολλές σκέψεις από το μυαλό μου».

ΠΑΡΤΙ ΣΤΗΝ ΑΓΥΙΑ ΓΙΑ ΜΙΣΗ ΩΡΑ!

Ηταν τέτοιο το κλίμα  μετά το τέλος του αγώνα όπου παίκτες και οπαδοί για περίπου μίση ώρα είχαν παραμείνει στο κλειστό της Αγυιάς και τραγουδούσαν για την μεγάλη παραμονή της ομάδας στη volleyleague.

Και αξίζει να σημειωθεί ότι παρά την κρισιμότητα η συμπεριφορά των οπαδών της ΠΓΕ ήταν άψογη και δεν σημειώθηκε το παραμικρό.

Πολυμέσα

επιστροφή στην κορυφή