Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017 face book twitter you tube

Οι έφηβοι της ΕΑΠ αντιμετωπίζουν σήμερα (19.00) τον ΣΠΑ Καρδίτσας στον ημιτελικό του final-4

Οι έφηβοι της ΕΑΠ αντιμετωπίζουν σήμερα (19.00) τον ΣΠΑ Καρδίτσας στον ημιτελικό του final-4
Η ώρα πρόκρισης έφτασε για την εφηβική ομάδα βόλεϊ της ΕΑΠ, η οποία σήμερα το απόγευμα (19.00) θα αντιμετωπίσει τον ΣΠΑ Καρδίτσας στο πλαίσιο του β΄ ημιτελικού  του final-4 του πανελλήνιου πρωταθλήματος με στόχο την πρόκριση στο τελικό. 

Η πατρινή ομάδα αναμφίβολα έχει δύσκολο έργο και αυτό γιατί αφενός η προετοιμασία της ήταν πλημμελής λόγω απουσιών παικτών ενόψει των εξετάσεων και αφετέρου επειδή θα αντιμετωπίσει τον διοργανωτή.
Πάντως οι μελανόλευκοι με «όπλο» την περσινή τους εμπειρία που βρέθηκαν στο μεγάλο τελικό της ίδιας διοργάνωσης αλλά και την εμπειρία των παικτών θα επιδιώξουν να επιβάλουν τον ρυθμό τους και να φτάσουν στο τελικό για 2η συνεχόμενη χρονιά.
ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ: «ΟΣΟ ΨΗΛΟΤΕΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ»
Ο έμπειρος τεχνικός της ΕΑΠ, Άρης Αγγελόπουλος, είπε: «Ο στόχος της ΕΑΠ ήταν να βρεθούμε στο φάιναλ-4 και τα καταφέραμε. Παρά τα προβλήματα που είχαμε λόγω των πανελλήνιων εξετάσεων, φιλοδοξούμε να μπορέσουμε να πετύχουμε το καλύτερο. Και τα δυο παιχνίδια είναι τελικοί  για εμάς και θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε όσο ψηλότερα γίνεται». 
Προπονητής της ΕΑΠ είναι ο Άρης Αγγελόπουλος, ο οποίος με συνεργάτη τον Γιώργο Μαυρομάτη  έκανε χθες τις τελευταίες δοκιμές για το σχήμα. Η αποστολή της πατρινής ομάδας αναχώρησε χθες και επελέγησαν οι: Μ. Τσαρκάτογλου, Λ. Δρακόπουλος, Γ. Κανελλόπουλος, Κ. Μακρυγιάννης, Β. Γεωργιόπουλος, Σ. Φερτάκης, Β. Καϊμακάς, Α. Χατζόπουλος, Γ. Καραγιάννης, Μ. Καλιακμάνης, Β. Καραγιώργος, Α. Κούκιο, Α. Μακρυγιάννης, Ε. Ξάνθης, Γ. Σαββόπουλος και Σ. Λιάτος, ενώ εκτός αποστολής βρίσκεται ο Ανδρέας Κάβουρας.
Αρχηγός αποστολής ήταν ο έφορος Τάκης Αντωνόπουλος, ενώ και άλλοι παράγοντες της ομάδας και γονείς αθλητών αναμένεται να βρεθούν σήμερα στην Καρδίτσα για να στηρίξουν την ΕΑΠ. 
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 
Το πρόγραμμα των αγώνων είναι το εξής: 
ΣΗΜΕΡΑ 
17:00: Πήγασος Πολίχνης - ΑΟΝΣ Μίλων  
19:00: ΕΑ Πατρών - ΣΠΑ Καρδίτσας  
ΚΥΡΙΑΚΗ 
16:00: Ηττημένος Α Ημιτελικού - Ηττημένος Β Ημιτελικού
18:00: Νικητής Α Ημιτελικού - Νικητής Β Ημιτελικού

Πολυμέσα

επιστροφή στην κορυφή