Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017 face book twitter you tube

Σπουδαία πρόκριση για τους έφηβους της ΝΕΠ

Σπουδαία πρόκριση για τους έφηβους της ΝΕΠ
Αποστολή εξετελέσθη για την Εφηβική ομάδα πόλο της ΝΕΠ, η οποία εξασφάλισε την πρόκρισή της στην γ΄ φάση του αντίστοιχου Πανελληνίου πρωταθλήματος (οι αγώνες θα διεξαχθούν το διάστημα 23-25 Ιουνίου).
Τα «δελφίνια» του Φώτη Γιαννόπουλου αγωνίστηκαν στον 3ο προκριματικό Ομιλο της β΄ φάσης (οι αγώνες φιλοξενήθηκαν στο κολυμβητήριο της Ηλιούπολης) με αντιπάλους τον Παναθηναϊκό, την Χαλκίδα, το Χαϊδάρι και την οικοδέσποινα Ηλιούπολη. Το πατρινό συγκρότημα κατέλαβε την 3η θέση στον Ομιλο με απολογισμό 2 νίκες και 2 ήττες.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα στα παιχνίδια της ΝΕΠ:
- ΝΕΠ-Χαϊδάρι 10-8
- Παναθηναϊκός-ΝΕΠ 14-8
- ΝΕΠ-Χαλκίδα 16-3
- Ηλιούπολη-ΝΕΠ 19-10
«Συγχαρητήρια στα παιδιά για την πρόκριση και για τις εμφανίσεις που πραγματοποίησαν», δήλωσε ο Φώτης Γιαννόπουλος και πρόσθεσε: «Ηταν μια ακόμη πρόκριση για τις ηλικιακές ομάδες της ΝΕΠ, κάτι που δείχνει πολλά πράγματα για τη δουλειά που γίνεται στον σύλλογό μας. Η Εφηβική μας ομάδα θα δώσει, πλέον, και άλλους επίσημους αγώνες σε Πανελλήνιο επίπεδο, κάτι που αποτελεί μεγάλη υπόθεση για μια επαρχιακή ομάδα όπως εμείς».
Ο Φ. Γιαννόπουλος είχε στη διάθεσή του τους εξής πολίστες: Παναγιώτης Αθανασίου, Παναγιώτης Σταυρόπουλος (τερματοφύλακες), Τάσος Αθανασίου, Βασίλης Μανουδάκης, Αγγελος Αντίοχος, Γιάννης Τσιτσάρας, Γιάννης Ζερνιώτης, Κωνσταντίνος Παπάκος, Ιάσονας Νταλάπας, Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος, Μάριος Αβερόπουλος, Τάκης Ζησιμόπουλος, Νίκος Ζησιμόπουλος, Φίλιππος Φούσκας και Γιάννης Ανδρουτσέλης.

Πολυμέσα

επιστροφή στην κορυφή