Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017 face book twitter you tube

Volleyleague: Κλείνουν οι εκκρεμότητες στην ΠΓΕ

Volleyleague: Κλείνουν οι εκκρεμότητες στην ΠΓΕ

Μπορεί το νέκταρ της επιτυχίας να βρίσκεται ακόμα στα χείλη των παικτών της ομάδας βόλεϊ της Παναχαϊκής από την σπουδαία επιτυχία της παραμονής στην Volley league, όμως 10 μέρες μετά σιγά-σιγά άπαντες πρέπει να δουν την πραγματικότητα.


Όπως είπες και ο αρχηγός της πατρινής ομάδας, Νίκος Ρουμελιώτης, υπάρχουν οικονομικά προβλήματα από τη φετινή σεζόν και ο πρώτος στόχος είναι να τακτοποιηθούν οι εκκρεμότητες με τους παίκτες, ώστε να επιστρέψουν στις πατρίδες τους.
Προς αυτή την κατεύθυνση θα γίνουν επαφές μέσα στις επόμενες μέρες με τον Βραζιλιάνο κεντρικό Πέδρο Ρεκ που έχει προτεραιότητα και στη συνέχεια με τους υπόλοιπους παίκτες ώστε σε σύντομο χρονικό διάστημα να τακτοποιηθούν οι όποιες εκκρεμότητες μέχρι και τις 20 Ιουνίου που λήγει η διορία για την προ-αδειοδότηση.
Σε ό,τι αφορά την επόμενη μέρα, ακόμα είναι πολύ νωρίς για να πούμε οτιδήποτε, το δεδομένο είναι πως ο Νίκος Ρουμελιώτης έκανε άνοιγμα στους ανθρώπους της Παναχαϊκής Συμμαχίας για να στηρίξουν και την ομάδα βόλεϊ, όμως νεότερα σε αυτό το θέμα αναμένεται να υπάρξουν προς τα τέλη Μαΐου αφού αυτή την στιγμή υπάρχουν ακόμα αγωνιστικές υποχρεώσεις με την ομάδα ποδοσφαίρου.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΠΓΕ
Στο μεταξύ, η διοίκηση της ομάδας βόλεϊ της Παναχαϊκής με ανακοίνωση της ευχαρίστησε το Δ.Σ. της ΠΓΕ και τον πρόεδρο Παναγιώτη Σεμιτέκολο για την παραχώρηση του γηπέδου της Αγυιάς καθόλη την διάρκεια των πλει-άουτ που αποδείχθηκε καθοριστικός παράγοντας για την παραμονή της ομάδας.

Πολυμέσα

επιστροφή στην κορυφή