Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017 face book twitter you tube

Μάντεψε ποιος θα πεθάνει-Την ερχόμενη Παρασκευή και Σάββατο η παράσταση με Δανδουλάκη, Ρώμα και Καληώρα

Μάντεψε ποιος θα πεθάνει-Την ερχόμενη Παρασκευή και Σάββατο η παράσταση με Δανδουλάκη, Ρώμα και Καληώρα

Η λαμπερή επιτυχία που γέμισε ασφυκτικά για τρεις ολόκληρες σεζόν το Θέατρο Δανδουλάκη επανέρχεται! H Κάτια Δανδουλάκη θα περιοδεύσει με τους συνεργάτες της σε όλη την Ελλάδα, κάνοντας στάση και στην Πάτρα, στο θέατρο «Πάνθεον», την ερχόμενη Παρασκευή και Σάββατο.

 

Το έργο είναι μια αστυνομική κωμωδία του Ρομπέρ Τομά, που διασκεύασαν και σκηνοθετούν ο Θ.Παπαθανασίου και ο Μ. Ρέππας και που διαδραματίζεται στα μέσα της δεκαετίας του ’50 σε ένα ορεινό θέρετρο στην Γαλλία. H Κατρίν (Κάτια Δανδουλάκη) δηλώνει στην αστυνομία την εξαφάνιση του άντρα της. Μετά τρεις μέρες απουσίας του συζύγου έρχεται στο σπίτι της ο αστυνομικός επιθεωρητής (Κοσμάς Ζαχάρωφ) να της ανακοινώσει ότι οι έρευνές του απέβησαν άκαρπες. Και τότε ξαφνικά έρχεται στο σπίτι ο εξαφανισμένος σύζυγος (Θάνος Καληώρας). Αλλά η Κατρίν δεν τον αναγνωρίζει. Της είναι τελείως άγνωστος. Αντίθετα ο σύζυγος σοκάρεται από την αντίδραση της και φωνάζει την ιδιοκτήτρια του σπιτιού (Ελένη Κρίτα) η οποία τον αναγνωρίζει. Ο γρίφος περιπλέκεται διαρκώς όταν εμφανίζεται ένας εκκεντρικός πελάτης του συζύγου (Χάρης Ρώμας) και μια ιδιόρρυθμη ρουμάνα νοσοκόμα (Μαρία Κανελλοπούλου) σε ένα αστυνομικό μυστήριο που δεν ξεδιαλύνεται παρά μόνο την τελευταία στιγμή του έργο με ένα φινάλε που αποκλείεται να μαντέψει και ο πιο έμπειρος θεατής αστυνομικών έργων.

Το ασυγκράτητο γέλιο, οι αλλεπάλληλες ανατροπές, το θρίλερ που εναλλάσσεται αστραπιαία με την κωμωδία είναι τα κύρια στοιχεία της επιτυχίας της παράστασης «αίνιγμα». Η λύση του αινίγματος αποκαλύπτεται το τελευταίο δευτερόλεπτο.

Διασκευή-σκηνοθεσία : Θανάσης Παπαθανασίου-Μιχάλης Ρέππας.

Παίζουν: Κάτια Δανδουλάκη, Θάνος Καληώρας, Κοσμάς Ζαχάρωφ, Μαρία Κανελλοπούλου, Ελένη Κρίτα. Συνεργάζεται ο Χάρης Ρώμας.

Σκηνικά: Μαίρη Τσαγκάρη. Κοστούμια: Έβελυν Σιούπη. Φωτισμοί: Κατερίνα Μαραγκουδάκη.

Παραστάσεις: Παρασκευή 9.30 μ.μ., Σάββατο 6.30 μ.μ. και 9.30 μ.μ.

Πληροφορίες-κρατήσεις: www.viva.gr  | 2610 325 778.

Πολυμέσα

επιστροφή στην κορυφή