Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2017

Survivor: Ελληνοτουρκική μονομαχία ετοιμάζει η παραγωγή

Survivor: Ελληνοτουρκική μονομαχία ετοιμάζει η παραγωγή

Με φόντο τα καταγάλανα νερά και τις χρυσές αμμουδιές του Αγίου Δομίνικου, ο Τούρκος παραγωγός και προσωπικός φίλος του Τούρκου προέδρου Ταγίπ Ερντογάν, Ατζούν Ιλίτζαλι,

περνά πολιτικά μηνύματα για τις σχέσεις της Ελλάδας και της Τουρκίας.

Σύμφωνα με την τουρκική ιστοσελίδα ntv. com, οι Έλληνες «Διάσημοι» και «Μαχητές» θα ενωθούν και θα έρθουν αντιμέτωποι με τους Τούρκους «Διάσημους» και «Μαχητές»  του αντίστοιχου «Survivor» σε έναν αγώνα με έπαθλο. Την ανακοίνωση του επερχόμενου αγώνα, έκανε ο Ιλίτζαλι στους παίκτες του τούρκικου «Survivor», το οποίο γυρίζεται παράλληλα με το ελληνικό στον Άγιο Δομίνικο.

«Η περίοδος έντασης πέρασε! Μία φιλία «χτίζεται» ανάμεσα στις δύο χώρες και ο στόχος μας είναι να φέρουμε τις δύο χώρες ακόμα πιο κοντά μέσα από το συγκεκριμένο παιχνίδι», ήταν το μήνυμα του Τούρκου παραγωγού στους παίκτες. Όσο για το πότε οι Έλληνες θα δώσουν μάχη με τους Τούρκους «Survivors»; Όπως αποκάλυψε ο Ιλιτζάλι, ο αγώνας για το έπαθλο θα δοθεί την Πέμπτη.

Ο Τούρκος μπόξερ, Adem Kılıçcı, που ανήκει στην ομάδα των «Διάσημων» στο τούρκικο «Survivor» είπε ότι χάρηκε πολύ με αυτή την εξέλιξη. «'Εχω πάει στην Αθήνα και αυτή θα ήταν μία ωραία πρόκληση. Πάντα βαριόμουν να αγωνίζομαι με τα ίδια άτομα. Θα ήταν ωραία να αγωνιστούμε με άλλα άτομα».

Ο Furkan Kızılay, Τούρκος ηθοποιός σαπουνόπερας και τραγουδιστής, που επίσης ανήκει στην ομάδα των «Διάσημων», είπε: «Αυτός είναι ο αδερφός μου. Αυτό που θέλω περισσότερο είναι την ένδοξη μάχη. Τον ένδοξο στρατιώτη!».

Μένει να δούμε σε τι αγώνισμα θα κληθούν να αγωνιστούν οι Έλληνες και οι Τούρκοι «Survivors». Σίγουρα δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε τα δυνατά και τα τρωτά σημεία των Τούρκων παικτών, όπως η παραγωγή των δύο ριάλιτι επιβίωσης. Στους «δικούς μας», μέχρι στιγμής οι «Μαχητές» έχουν αποδείξει ότι έχουν καλύτερες επιδόσεις στα αγωνίσματα ταχύτητας και οι «Διάσημοι» στα αγωνίσματα δύναμης.

Ένα είναι το σίγουρο, ότι ο συγκεκριμένος αγώνας, θα ενώσει τόσο τους Έλληνες «Διάσημους» και «Μαχητές» αλλά και τους τηλεθεατές που υποστηρίζουν τις δύο ομάδες.

επιστροφή στην κορυφή