Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017

Ανακοίνωση για συνάντηση της ΠΓΕ με τον Π. Μιχόπουλο

Μετά τους Κάβουρα, Τσαρκάτογλου και Κανελλόπουλο από την ΕΑΠ, η ομάδα της Παναχαϊκής αναφέρθηκε με επίσημη της ανακοίνωση για το ενδιαφέρον της για την απόκτηση με την μορφή υποσχετικής και εδώ- για τον αθλητή του Κόροιβου Αμαλιάδας, Παναγιώτη Μιχόπουλου.
"Το ΤΑΑ ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ 2013 στα πλαίσια του προγραμματισμού και του αγωνιστικού σχεδιασμού για την επερχόμενη αγωνιστική περίοδο 2017-2018 καθώς και στα πλαίσια της προσπάθειας πλαισίωσης και στελέχωσης της ομάδας από νέους ταλαντούχους αθλητές, ανακοινώνει  ότι σήμερα το απόγευμα, 18/05/2017, στα γραφεία του Σωματείου μας, πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον αθλητή του Σωματείου ΚΟΡΟΙΒΟΥ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ, κ. Παναγιώτη Μιχόπουλο, προκειμένου να διερευνηθεί το ενδιαφέρον συνεργασίας με την μορφή υποσχετικής μετεγγραφής, για μια αγωνιστική περίοδο. Η συζήτηση πραγματοποιήθηκε σε θετικό κλίμα και άμεσα αναμένεται η επίσημη πρόταση του Σωματείου μας για την απόκτηση του αθλητή.
επιστροφή στην κορυφή