Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017 face book twitter you tube

Μια πατρινή εταιρεία στους «Άριστους» της χώρας-H «ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕΒΕ» μεταξύ των «Πρωταγωνιστών της Ελληνικής Οικονομίας»

Μια πατρινή εταιρεία στους «Άριστους» της χώρας-H «ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕΒΕ» μεταξύ των «Πρωταγωνιστών της Ελληνικής Οικονομίας»

Στους Άριστους της ελληνικής οικονομίας συγκαταλέγεται η πατρινή επιχείρηση σούπερ-μάρκετ ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕΒΕ, καθώς ήταν μια από τις 20 εταιρείες που βραβεύθηκαν την περασμένη Δευτέρα στην εκδήλωση «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας», που διοργάνωσε η Direction Business Network.

 

Η βράβευση έγινε στην κατάμεστη αίθουσα Banquet του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, παρουσία 550 υψηλόβαθμων στελεχών από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις της Ελλάδας, όπου και επιβραβεύθηκαν αυτές που, παρά τις δυσκολίες και τις προκλήσεις της εποχής, εξακολουθούν να αναπτύσσονται, να καταγράφουν θετικές επιδόσεις και να στηρίζουν την ελληνική οικονομία.

Η πατρινή επιχείρηση ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕΒΕ περιλαμβάνεται στη λίστα των κορυφαίων επιχειρήσεων σε  όλη την Ελλάδα και βραβεύθηκε στην κατηγορία των εταιρειών με κύκλο εργασιών πάνω από 15 εκατ. ευρώ, οι οποίες ταυτόχρονα έχουν καταγράψει κατά τις οικονομικές χρήσεις 2013-2015 αύξηση κύκλου εργασιών μεγαλύτερη του 20% καθώς και αύξηση κερδών προ φόρων που ξεπερνά το 50%.

Η αλματώδης πορεία της ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕΒΕ εμφανίζεται στα οικονομικά της στοιχεία, σύμφωνα με τα οποία το 2013 κατέγραψε κύκλο εργασιών ύψους 37,2 εκατ. ευρώ και κέρδη προ φόρων 1 εκατ. ευρώ, το 2014 κύκλο εργασιών 39,7 εκατ. ευρώ και κέρδη προ φόρων 1,6 εκατ. ευρώ και το 2015 κύκλο εργασιών 45,2 εκατ. ευρώ και κέρδη προ φόρων 2,6 εκατ. ευρώ.

Το βραβείο για την πατρινή αλυσίδα σούπερ μάρκετ παρέλαβε ο γενικός διευθυντής της εταιρείας Βασίλης Ανδρικόπουλος από τον διευθυντή μάρκετινγκ της Ολυμπιακής Ζυθοποιίας κ. Μιχαλόπουλο.

Πολυμέσα

επιστροφή στην κορυφή