Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017 face book twitter you tube

Mία νέα λύση για μικρότερο κόστος ηλεκτρικού στην πόλη μας από τη Volton

Mία νέα λύση για μικρότερο κόστος ηλεκτρικού στην πόλη μας από τη Volton

Κοινό πρόβλημα όλων μας, σε μία εποχή όπου «ανθίζουν» οι οικονομικές δυσκολίες και τα προβλήματα, είναι οι «φουσκωμένοι» λογαριασμοί του ηλεκτρικού ρεύματος,  το κόστος του οποίου έχει εκτιναχθεί στα ύψη τα τελευταία χρόνια. Μία τόσο βασική ανάγκη για την καθημερινότητά μας τείνει να γίνει αγαθό πολυτελείας.

Σκεφτόμαστε συνέχεια πόση ώρα θα αφήσουμε το θερμοσίφωνα ανοιχτό, εάν θα αφήσουμε λίγο παραπάνω το ηλεκτρικό καλοριφέρ ή τη θερμάστρα κτλ. Αντί να μειώνεται το κόστος, συνεχώς αυξάνεται παρόλα αυτά! Όλοι μας έχουμε το δικαίωμα να απολαμβάνουμε τα οφέλη του ηλεκτρικού ρεύματος χωρίς δεύτερες σκέψεις και δισταγμούς και σίγουρα θα μας ενδιέφερε να μάθουμε τους τρόπους για να το πετύχουμε. Το τελευταίο διάστημα έχουν δημιουργηθεί εναλλακτικές επιλογές για την προμήθεια ηλεκτρικού ρεύματος για τις οποίες η πληροφόρηση του κόσμου, ειδικά στην επαρχία, δεν είναι αρκετή. Άμα γνωρίζαμε περισσότερα για το πώς μπορούμε να αλλάξουμε τη σχέση μας με το ηλεκτρικό ρεύμα, τι θα κάναμε;

Αφορμή για αυτές τις σκέψεις είναι μία «επίσκεψη» της Volton, μιας νέας ελληνικής εταιρείας ενέργειας, στην πόλη μας τις τελευταίες ημέρες.

Η Volton υπόσχεται σε όλους τους κατοίκους της περιοχής νέους τρόπους να μειώσουν το κόστος του ηλεκτρικού ρεύματος και να μάθουν πώς να κάνουν οικονομία στην κατανάλωσή του. Μπορεί, όμως, να γίνει αυτό;

Μία έως 12% μείωση της τιμής του ηλεκτρικού ρεύματος, «έξυπνες» λύσεις και δώρα για εξοικονόμηση στην κατανάλωση και μία 15% έκπτωση συνέπειας με την εμπρόθεσμη εξόφληση των λογαριασμών είναι μία καλή αρχή, ειδικά όταν συνδυάζονται και με μία σειρά από οφέλη που διευκολύνουν στην πληρωμή και διαχείριση των λογαριασμών ηλεκτρικού ρεύματος, όπως: έκδοση ενιαίου μηνιαίου λογαριασμού για καλύτερο προγραμματισμό πληρωμής, ευέλικτους τρόπους πληρωμής των λογαριασμών και καμία δέσμευση συμβολαίου.

Όπως τονίζει ο Ανδρέας Σκιαδόπουλος, γενικός διευθυντής της Volton: «Όραμά μας είναι η πλήρης ικανοποίηση των πελατών μας σε ό,τι αφορά στην ηλεκτρική ενέργεια της κατοικίας ή της επιχείρησής τους χτίζοντας μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης μαζί τους. Αντιλαμβανόμαστε τη σημασία των αναγκών τους για την προσωπική ή επαγγελματική τους ζωή και προσπαθούμε να προσφέρουμε προγράμματα και λύσεις που θα τους επιτρέψουν να απολαμβάνουν τα οφέλη του ηλεκτρικού ρεύματος στην καθημερινότητά τους μειώνοντας το κόστος και την κατανάλωσή του».

Θα έλεγε κανείς ότι η αλλαγή προμηθευτή φαντάζει κάτι το πολύπλοκο. Κι όμως, δεν απαιτείται καμία διακοπή στην παροχή ρεύματος και καμιά χρηματική επιβάρυνση. Αρκεί κάποιος να καλέσει ένα αριθμό -το 11300- και να ενημερωθεί για μία απλή διαδικασία και ποιος ξέρει; Ίσως βρει τον τρόπο να ξεπεράσει το φόβο του «φουσκωμένου» λογαριασμού.

Πολυμέσα

επιστροφή στην κορυφή