Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2017

Με την ευλογία Ιερώνυμου ο γάμος Σάκη - Κάτιας...

Με την ευλογία Ιερώνυμου ο γάμος Σάκη - Κάτιας...

Από το κτίριο της Αρχιεπισκοπής Αθηνών πέρασαν χθες το ζεύγος Σάκη Ρουβά και Κάτιας Ζυγούλη, αλλά και ο δήμαρχος Μαραθώνα, Ηλίας Ψινάκης.

 

Σε ό,τι αφορά τη συνάντηση Ρουβά – Ζυγούλη με τον Αρχιεπίσκοπο κ. Ιερώνυμο, το ζευγάρι ανάρτησε μία φωτογραφία με την εξής λεζάντα: «Μεγάλη μας Τιμή και Χαρά να έχουμε την ευλογία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδας κ. Ιερώνυμου». Να σημειωθεί πως ο γάμος του ζευγαριού θα πραγματοποιηθεί στις 3 Ιουλίου και, πληροφορίες αναφέρουν, ότι ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών είναι εκείνος που θα τους παντρέψει.

Αναφορικά με την επίσκεψη του Ηλία Ψινάκη, ο δήμαρχος Μαραθώνα ανέφερε πως συζήτησε με τον Αρχιεπίσκοπο θέματα συνεργασίας των δύο πλευρών. Ο κ. Ψινάκης ανάρτησε και μια φωτογραφία από τη συνάντηση στο Instagram, γράφοντας: «Συναντήθηκα σήμερα με τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο που μου έκανε την τιμή να δεχτεί το παράσημο της "Λεγεώνας του Μαραθώνα". Προγραμματίσαμε συνεργασία της Εκκλησίας και της Αμφικτυονίας των Αρχαίων Ελληνικών Πόλεων. Ενωμένοι η Εκκλησία και η Αυτοδιοίκηση μπορούμε να βοηθήσουμε τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Του εκμυστηρεύτηκα τα μελλοντικά μου σχέδια και μου έδωσε την στήριξη, την ευχή και την ευλογία Του...!!! Respect!!!» (σεβασμός)».

επιστροφή στην κορυφή