Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2017

ΡΥΘΜΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ: Σπουδαίες εμφανίσεις και μετάλλια για τις αθλήτριες της ΓΕ Πάτρας

ΡΥΘΜΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ: Σπουδαίες εμφανίσεις και μετάλλια για τις αθλήτριες της ΓΕ Πάτρας
Σπουδαίες διακρίσεις με πολλά μετάλλια σημείωσαν οι αθλήτριες της ΓΕ Πάτρας, οι οποίες το περασμένο τριήμερο συμμετείχαν στο 1ο διεθνές τουρνουά ρυθμικής γυμναστικής «Royal Crown Cup», το οποίο διοργάνωσε ο Α.Ο. Αρίων Πανοράματος υπό την αιγίδα της Ε.Γ.Ο.
Η Πάτρα εκπροσωπήθηκε μόνο από τις αθλήτριες της ΓΕ Πάτρας, οι οποίες μετά τις επιτυχίες τους στους αγώνες της προκριματικής φάσης του Πανελλήνιου που έγιναν πρόσφατα στο Τόφαλος, έκαναν… «παπάδες» κάτω από τις οδηγίες της προπονήτριας της Δήμητρας Κουτρόπουλου. 
Στο συγκεκριμένο τουρνουά συμμετείχαν αθλήτριες από έξι χώρες (Ελλάδα, Ρωσία, Λευκορωσία, Κύπρος, Γεωργία, Βουλγαρία) και κυρίως ήταν αγώνες προετοιμασίας ενόψει τω επίσημων υποχρεώσεων με μοναδική διάφορά το γεγονός ότι κάθε αθλήτρια είχε τη δυνατότητα να συμμετάσχει μόνο σε 2 αγωνίσματα. 
Οι αθλήτριες της ΓΕ Πάτρας που διακρίθηκαν ήταν οι εξής: 
Στην κατηγορία Παγκορασίδων, η Μάιρα Γεωργοπούλου κατέκτησε την 2η θέση στο άθλημα χωρίς όργανο και την 2η θέση στο στεφάνι, η Χριστίνα Παπασούλη κατέκτησε την 3η θέση στο άθλημα χωρίς όργανο και την 2η στην μπάλα ενώ η πιο μικρή ηλικιακά Αρχοντούλα Ανδρικόπουλου κατέκτησε την 2η θέση στο σχοινί και την 4η θέση στο άθλημα χωρίς όργανο.
Στην κατηγορία κορασίδων, η Ιλία Αλεξόπουλου κατέκτησε την 2η θέση στις κορίνες και την 3η θέση στο άθλημα χωρίς μπάλα και η πιο μικρή ηλικιακά Δήμητρα Κουλούρη, την 2η θέση στην μπάλα και την 6η θέση στις κορίνες. 
Οι αθλήτριες της ΓΕ Πάτρας, το απόγευμα (19:30) της Τετάρτης θα προχωρήσουν σε ασκήσεις επίδειξης στο Κουκουλι με τις οποίες θα κλείσει η φετινή σεζόν.
 
επιστροφή στην κορυφή