Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017

Το ψέμα-Σήμερα και αύριο στο Αρχαίο Ωδείο με Αθερίδη, Καρύδη, Αλικάκη και Κάππα

Το ψέμα-Σήμερα και αύριο στο Αρχαίο Ωδείο με Αθερίδη, Καρύδη, Αλικάκη και Κάππα

Το Διεθνές Φεστιβάλ της Πάτρας συνεχίζει τη φετινή του διαδρομή φιλοξενώντας στο Ρωμαϊκό Ωδείο -σήμερα και αύριο- ένα… «Ψέμα». Πρόκειται για τη νέα, σπαρταριστή κωμωδία του πιο δημοφιλούς σύγχρονου Γάλλου συγγραφέα Florian Zeller.

 

«Το ψέμα» με τους Θοδωρή Αθερίδη, Σμαράγδα Καρύδη, Μυρτώ Αλικάκη και τον Κωνσταντίνο Κάππα, θα «μάθει» το κοινό της περιοχής πώς ένα …μικρό ψέμα, μπορεί να διαταράξει τη ζωή δύο ζευγαριών.

Μία κωμωδία για όλους όσοι ζητάνε να μάθουν την αλήθεια, ενώ θα προτιμούσαν ένα ψέμα. Γιατί είναι πολύ δύσκολο να λες την αλήθεια, όταν αλήθεια και ψέμα γίνονται ένα.

ΤΟ ΕΡΓΟ

Μια βραδιά για δύο φιλικά ζευγάρια που πορεύονται χρόνια μαζί. Το ένα ζευγάρι, η Άλις και ο Πωλ. Το άλλο ζευγάρι, ο Μισέλ και η Λωράνς. Η Άλις έχει δει στο δρόμο τον Μισέλ να φιλιέται με μια άγνωστη γυναίκα. Θα το πει στη Λωράνς; Πώς θα κυλήσει η βραδιά;

ΟΙ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Μετάφραση: Μαριαλένα Κωτσάκη. Σκηνοθεσία: Θοδωρής Αθερίδης. Σκηνικά: Αθανασία Σμαραγδή. Κοστούμια: Άγις Παναγιώτου. Σχεδιασμός φωτισμού: Χρήστος Τζιόγκας. Βοηθός σκηνοθέτη: Αγνή Χιώτη. Βοηθός σκηνογράφου: Γιώργος Θεοδοσίου.

Τιμές εισιτηρίων 17 € και 13 €.

Σημεία πώλησης: ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Ταμείο Δημοτικού Θεάτρου "Απόλλων" 10.00 - 13.00 και 18.00 - 21.00, Music Station (ώρες καταστημάτων)        Ρήγα Φεραίου 34, Οπτικά Καραμούζης (ώρες καταστημάτων) Μαιζώνος 92, Βιβλιοπωλείο Discover Πατρέως 30,

Βιβλιοπωλείο «Ροδόπουλος» Κορίνθου και Φιλοποίμενος (ώρες καταστημάτων).

επιστροφή στην κορυφή