Κυριακή 22 Οκτωβρίου 2017

Βλέπει Δ. Παπαδόπουλο για τη γραμμή κρούσης η Παναχαΐκή

Βλέπει Δ. Παπαδόπουλο για τη γραμμή κρούσης η Παναχαΐκή

Μπορεί το θέμα των χρεών να μην έχει λυθεί και τυπικά, ωστόσο οι άνθρωποι της Παναχαικής, έχουν αρχίσει να σχεδιάζουν το μεταγραφικό χάρτη της ομάδας.

Σωκράτης Οφρυδόπουλος και Κώστας Κατσουράνης, βρίσκονται σε συνεχή επαφή και εξετάζουν λύσεις ποδοσφαιριστών για το πιο απαιτητικό πρωτάθλημα της Football League.  

Σύμφωνα με πληροφορίες στην κορυφή της λίστας βρίσκεται ο Δημήτρης Παπαδόπουλος που αγωνίστηκε κατά το δεύτερο μισό της σεζόν 2016-17 στον Παναιτωλικό.  Παρά την ηλικία του(βαδίζει προς το 36ο έτος του) διατηρείται σε υψηλό επίπεδο και αποτελεί μια καλή λύση για τη γραμμή κρούσης οποιασδήποτε ομάδας.

Οι εξαιρετικές σχέσεις του διεθνή φορ με τον τεχνικό διευθυντή της πατρινής ομάδας, είναι ένα ατού το οποίο ίσως διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην ευτυχή κατάληξη της υπόθεσης. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως Κατσουράνης και Παπαδόπουλος, είχαν μια φιλολογική συζήτηση κατά τη διάρκεια της κοινής τους παραμονής στην Κρήτη για τον αγώνα της Εθνικής του 2004, με την Ίντερ, που διεξήχθη στο Παγκρήτιο Στάδιο.

 Μόλις τελειώσει το φλέγον ζήτημα των χρεών, ενδεχομένως να έχουμε και ουσιαστικότερες εξελίξεις.

επιστροφή στην κορυφή