Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2017

Αυτοκίνητο έπεσε επάνω σε βαν της Αστυνομίας στο Παρίσι

Αυτοκίνητο έπεσε επάνω σε βαν της Αστυνομίας στο Παρίσι

Νεότερη ενημέρωση: Στην αναφορά της η αστυνομία κάνει λόγο για ένα αυτοκίνητο που έπεσε πάνω σε βαν και τυλίχτηκε στις φλόγες. Η ίδια πηγή αναφέρει ότι δεν υπάρχουν τραυματίες, ενώ ο οδηγός του οχήματος έχει συλληφθεί.

Προς το παρόν δεν έχει διευκρινιστεί αν πρόκειται για τρομοκρατική ενέργεια ή για ατύχημα. Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν πως μετά την πρόσκρουση ακολούθησε και έκρηξη. Η γαλλική αστυνομία καλεί τους πολίτες να αποφεύγουν το κέντρο της πόλης - έχει αποκλειστεί η περιοχή των Ηλυσίων πεδίων.  Για λόγους ασφαλείας έχει κλείσει και ο σταθμός Champs-Elysées-Clémenceau του Μετρό, ο οποίος αποβιβάζει στο συγκεκριμένο σημείο τους πολίτες. Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα που βρισκόταν σε απόσταση 15-20 μέτρων από το σημείο της πρόσκρουσης, αμέσως μετά ακούστηκαν πολύ δυνατοί κρότοι σαν πυροβολισμοί, ενώ διακρινόταν ένας άνδρας πεσμένος στην άσφαλτο, ο οποίος ήταν ακίνητος.

Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας στο Παρίσι: Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ένα αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε βαν της αστυνομίας. Ο οδηγός του αυτοκινήτου έχει ακινητοποιηθεί. Δεν υπάρχει έως τώρα πληροφορίες για τραυματίες.

 

Η γαλλική αστυνομία καλεί τους πολίτες να αποφεύγουν το κέντρο της πόλης - έχει αποκλειστεί η περιοχή των Ηλυσίων πεδίων. Όπως αναφέρει το AP ο δράστης έχει συλληφθεί.

επιστροφή στην κορυφή