Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017 face book twitter you tube

Το Αχαϊκό Εντελβάις στο 1ο Achaia Fest-Πρόσφερε τρεις τόνους παγωτό σε όλους τους επισκέπτες

Το Αχαϊκό Εντελβάις στο 1ο Achaia Fest-Πρόσφερε τρεις τόνους παγωτό σε όλους τους επισκέπτες

Ξαφνικά ένα πειρατικό καράβι ρίχνει  κάβο στο νότιο πάρκο. Απορία στα βλέμματα των κατοίκων. Τα μπαούλα ανοίγουν και οι πειρατές σκορπούν στο γκαζόν του νότιου πάρκου τους «θησαυρούς της Αχαΐας»!

 

Αυτό ήταν. Το νέο μαθεύτηκε αστραπιαία από στόμα σε στόμα και έγινε βασικό θέμα στις συζητήσεις στα νοικοκυριά «μα είναι δυνατόν να έχουμε εδώ στην πόλη μας τόσους θησαυρούς»;

100 πατρινές επιχειρήσεις (τόσες περίπου συμμετείχαν στην έκθεση)  δραστηριοποιούνται στην ευρύτερη περιοχή της Αχαΐας παράγοντας και εξάγοντας  προϊόντα, στηρίζοντας την τοπική οικονομία και κοινωνία.

Κυρίαρχη θέση σε αυτές τις επιχειρήσεις διατηρεί το Αχαϊκό Εντελβαις, συμμετέχοντας στο 1ο Μεγάλο Αχαϊκό Φεστιβάλ Προϊόντων, Επιχειρήσεων, Τουρισμού και Πολιτισμού, Achaia Fest.   

ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ: ΓΙΟΡΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ

«Το Achaia Fest είναι  μια γιορτή για την πόλη, με μοναδικό  στόχο να γνωρίσουν όλοι τις πατρινές  εταιρείες να αναδειχτούν οι θησαυροί της Αχαΐας και οι τουριστικοί της προορισμοί»,  μας είπαν οι ιδιοκτήτες του Αχαϊκού Εντελβαις  κ.κ. Βενιζέλος και Γιάννης Μιχαλόπουλος και συνέχισαν: «Το Αχαϊκό Εντελβάις δραστηριοποιείται  τα τελευταία 42 χρόνια στην Πάτρα (ΙΤΕΩΝ 89)  και οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούμε στην παραγωγή των προϊόντων μας προέρχονται κυρίως από πατρινές επιχειρήσεις, μεγαλώνοντας κατά πολύ τον κύκλο εργασιών της  περιοχής.  Η έκθεση λοιπόν μας έδωσε την ευκαιρία  να ξανασυστηθούμε προσφέροντας  στην τετραήμερη διάρκεια της  έκθεσης 3 τόνους παγωτό σε όλους τους επισκέπτες .

Να δώσουμε συγχαρητήρια λοιπόν στους συντελεστές, που οραματίστηκαν και παρουσίασαν την δυναμική της  Αχαΐας στο τομέα της παραγωγής σε περίοδο βαθιάς κρίσης και να δώσουν ένα βροντερό μήνυμα ότι οι πατρινές επιχειρήσεις είναι εδώ».

Πολυμέσα

επιστροφή στην κορυφή