Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017 face book twitter you tube

Η INTERAMERICAN πρωταγωνίστησε και φέτος στα “BITEAWARDS”, με 6 βραβεία!

Η INTERAMERICAN πρωταγωνίστησε και φέτος στα “BITEAWARDS”, με 6 βραβεία!


Ο ψηφιακός μετασχηματισμός της INTERAMERICANγίνεται πράξη με πολλαπλές εφαρμογές στη λειτουργία και τις διαδικασίες της εταιρείας και σημαντικά έργα ψηφιοποίησης, που επιταχύνουν την προσαρμογή της στο σύγχρονο τεχνολογικό περιβάλλον, συμβάλλοντας στη δημιουργία προοπτικής για βιώσιμη ανάπτυξη και ανταπόκρισης στις σύγχρονες ανάγκες της αγοράς.

 

Η στρατηγική κατεύθυνση να είναι η INTERAMERICANο απόλυτος «Ψηφιακός Ασφαλιστής» υπογραμμίστηκε από την αναγνώριση των τεχνολογικών καινοτομιών της εταιρείας και στα φετινά BusinessITExcellence (BITE) Awards, με τρεις χρυσές, δύο αργυρές και μία μπρούτζινη διακρίσεις, που της έδωσαν και επί του συνόλου το ιδιαίτερο «GrandAward”, το οποίο κατέκτησαν και οι εταιρείες COSMOTE, SingularLogic, Eurobank, Τράπεζα Πειραιώς και Εθνική Τράπεζα.

Τα BiteAwards, που οργανώνει το περιοδικό Netweek της BoussiasCommunications, ανακοινώθηκαν στις 29 Ιουλίου.
Συγκεκριμένα, η INTERAMERICANβραβεύθηκε στις κατηγορίες:

«Διαχείριση Ανθρωπίνου Δυναμικού», με χρυσό βραβείο για το ενδο-εταιρικό πρόγραμμα καινοτομίας«Imagine». Το πρόγραμμα ευνοεί την κατάθεση και ανάπτυξη νέων ιδεών στη βάση της συμμετοχής των εργαζομένων μέσω της intranetπλατφόρμας, όπου πραγματοποιείται και η διαχείριση των καλύτερων ιδεών σε επόμενα στάδια αξιολόγησης και εφαρμογής.

«CRM και Ψηφιακό Marketing», με χρυσό βραβείο για το έργο δημιουργίας ψηφιακής πελατοκεντρικής υποδομής για τη λειτουργία της Anytime στην Κύπρο, με επέκταση των υποδομών του callcenterστην Ελλάδα.

«Καινοτομία και Ανταγωνιστικό Πλεονέκτημα μέσω ICT», με χρυσό βραβείο για το έργο «5starDriver». Πρόκειται για τον νέο τρόπο ασφάλισης αυτοκινήτων, που βασίζεται στον έλεγχο της χρήσης - του τρόπου οδήγησης μέσω smartphoneκαι παρέχεται από την Anytime, σε πρώτη φάση σε Δ.Χ. οχήματα εγγεγραμμένα στο taxibeat.

«ERPΣυστήματα», με αργυρό βραβείο  για το έργο «SAPERP», που αποτελεί κλειδί για την οικονομική πληροφόρηση του οργανισμού, ενώ διασυνδέεται με πλήθος πηγών λογιστικών άρθρων των ασφαλιστικών εφαρμογών, καθώς και με το νοσοκομειακό σύστημα της θυγατρικής κλινικής Αθηναϊκής Mediclinic, ενώ με τα πρόσθετα SAPBPC, DisclosureManagement και XBRLδίνει τις απαιτούμενες σύγχρονες λύσεις στις δημοσιεύσεις ισολογισμών, τις αναφορές προς τη μητρική ACHMEAκαι τις απαιτήσεις αναφορών στο πλαίσιο του SolvencyII.

«Επιχειρηματική Ευφυΐα και Αναλυτική», με αργυρό βραβείο για το έργο «MarketingIntelligenceCockpit”που αντλεί μεγάλους όγκους δεδομένων από τα πρωτογενή συστήματα της INTERAMERICAN, μετατρέποντάς τα σε αξιόπιστη και ενοποιημένη πληροφορία, για γρήγορη ανάλυση και λήψη αποφάσεων. 

«Τράπεζες - Ασφαλιστικές Εταιρείες», με μπρούτζινο βραβείο για το website της Anytime Κύπρου, που εκτός του πληροφοριακού υλικού, διαθέτει φόρμα υπολογισμού ασφαλίστρων και προωθεί την έκδοση συμβολαίου σε λιγότερα από πέντε λεπτά.
Η έκτη χρονιά των BiteAwards βρίσκει την INTERAMERICAN να έχει συλλέξει συνολικά 23 βραβεία στον θεσμό, γεγονός που δικαιώνει και της μεγάλες επενδύσεις της στην ψηφιακή τεχνολογία κατά την τελευταία δεκαετία, οι οποίες ξεπερνούν τα 70 εκατ. ευρώ, συνδέοντας την εξέλιξη της εταιρείας με τους νέους τρόπους εργασίας και την εστίαση στον πελάτη, σε συνδυασμό με την επιτάχυνση και απλοποίηση των διαδικασιών και τον έλεγχο του κόστους. 
Βραβεύσειςτης Anytimeκαιστα “Peak Performance Marketing Awards”ΗAnytime, πρωτοπόροςστηναπευθείαςασφάλιση (online, τηλεφωνική) μάρκατηςINTERAMERICAN, διακρίθηκειδιαίτερακαισταπρώτα«PeakPerformanceMarketingAwards», πουυποστηρίζονταιαπότηνGoogleκαιοργανώθηκαναπότοπεριοδικόMarketingWeekτηςBoussiasCommunications, στις 20 Ιουνίου.Η Anytimeκατέκτησε τέσσερεις χρυσές, δύο αργυρές και δύο μπρούτζινες διακρίσεις για καμπάνιες και έργα που ανέπτυξε στο ψηφιακό Marketing.

inte1

Πολυμέσα

επιστροφή στην κορυφή