Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017 face book twitter you tube

Σεβασμός στον Σύλλογο!- Γράφει ο Νίκος Σουγλέρης

Σεβασμός στον Σύλλογο!- Γράφει ο Νίκος Σουγλέρης

Δραματικές και μάλιστα με απρόβλεπτες συνέπειες, που κανείς δεν περίμενε, είναι οι εξελίξεις στα διοικητικά του ιστορικού Απόλλωνα. Η λύση μετά τις διαφωνίες των διοικούντων θα δοθεί μέσω Πρωτοδικείου, αφού κατετέθη η αίτηση για τον διορισμό προσωρινής διοίκησης.

 

Δυστυχώς, ένα μήνα μετά τις εκλογές, όλοι στην Πάτρα είχαν πιστέψει ότι τα πάντα είχαν τελειώσει και μάλιστα με τον καλύτερο τρόπο, αφού οι εκλογές είναι η δημοκρατικότερη πρωτοβουλία. Κατά την άποψή μας, αυτή η εξέλιξη είναι η χειρότερη που ζει ο Απόλλωνας στη σύγχρονη ιστορία του και μάλιστα προσβλητική αφού κάποιοι κύριοι που λένε ότι «ΑΓΑΠΟΥΝ» τον Απόλλωνα, δεν στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων.

Για τους Απολλωνιστές και όλους τους φίλους του Απόλλωνα, αυτή η εξέλιξη δεν ταιριάζει στον Σύλλογο, και μάλιστα σε μια περίοδο που η ομάδα έχει την ανάγκη και την στήριξη όλων. Όχι μόνον όσων είναι στο διοικητικό συμβούλιο αλλά και όλων των  Πατρινών φιλάθλων, αφού ο Σύλλογος είναι η σημαία του μπάσκετ στην πόλη.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, όσο και να θέλει να είναι κανείς επιεικής, δύο πράγματα σου έρχονται στο μυαλό, σε πρώτη ανάγνωση.

Πρώτον, ότι -όσοι είχαν την φαεινή αυτή ιδέα- η λύση να δοθεί μέσω Πρωτοδικείου δεν ταιριάζει.

Όλοι αυτοί οι κύριοι δεν δικαιούνται να παίζουν με την ιστορία και το μέλλον του Συλλόγου και μάλιστα σε μια κρίσιμη περίοδο, αφού ο Σύλλογος είναι στην Α2 Κατηγορία, ενώ τα προβλήματα πολλά με πρώτο το οικονομικό που είναι δυσβάσταχτο για τη νέα διοίκηση.

Δεύτερον, πώς μπορούν να νιώθουν οι φίλοι του Απόλλωνα που βλέπουν την ομάδα τους τις τελευταίες ημέρες να καταρρέει;

Αν σκεφτούμε όλα αυτά, ένα πράγμα πρέπει να γράψει κανείς: Τι κρίμα που ορισμένα μέλη του Απόλλωνα βάζουν το προσωπικό τους συμφέρον και τις διαφορές τους πάνω από την ιστορία αυτής της ομάδας!

Ο γράφων, όπως και πολλοί Πατρινοί, στενοχωριούνται και θλίβονται και ζητούν απ’ όλους τον ΣΕΒΑΣΜΟ τους στον Σύλλογο.

Πολυμέσα

επιστροφή στην κορυφή