Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017 face book twitter you tube

28 διαφορετικά παιχνίδια στον παιδότοπο της Αλέας του Royal! - Πάνω από τα μισά δωρεάν… για όλες τις ηλικίες!

28 διαφορετικά παιχνίδια στον παιδότοπο  της Αλέας του Royal! - Πάνω από τα μισά δωρεάν… για όλες τις ηλικίες!

Ανακαλύψτε κι εσείς την παιδική χαρά της Αλέας του Royal στην Ακτή Δυμαίων. Εδώ,  τα παιδιά παίζουν με ασφάλεια, δωρεάν και πάντα με την επίβλεψη παιδαγωγού snook soccer, γιγάντιο σκάκι και πινγκ πονγκ, αλλά και σε δεκάδες ακόμα παιχνίδια όπως κούνιες,  τραμπάλες, τσουλήθρες, την πισίνα με τα μπαλάκια και φυσικά στις καινούριες «κούνιες – βαρκούλες» στα χρώματα της αγαπημένης τους ομάδας!

 alea4

Στα παιχνίδια με κέρματα ξεφαντώνουν με τα τραμπολίνο, τα ηλεκτρικά αυτοκινητάκια στην πίστα αγώνων, το μπάσκετ, τα κανονάκια με τα μπαλάκια, το καρουζέλ, το air soccer…

…ενώ με το βραχιολάκι των 4 ευρώ (που περιλαμβάνει κι έναν χυμό) τα παιδιά έως 10 ετών παίζουν μέχρι… εξαντλήσεως στη φουσκωτή «πολιτεία», με τα κάστρα και τις τσουλήθρες!

alea2

Κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή, τα παιδιά διασκεδάζουν… παίζοντας, με ειδικά χορευτικά προγράμματα, show με κλόουν και τα «κλασσικά» παιχνίδια της, σε συνεργασία με το Juniors Events.

 

Παγωμένη μπύρα, σουβλάκια και ψητολιχουδιές οι μεγάλοι, χαζεύοντάς τα! Και τις ημέρες των μεγάλων αθλητικών γεγονότων η γιγαντοοθόνη της Αλέας δεν αφήνει κανένα φίλαθλο παραπονεμένο!

alea5

Η  Αλέα του Royal είναι μια πλατεία για όλη την οικογένεια και για κάθε βράδυ μετά τις 18:00!  Ανακαλύψτε την!

Αλέα - Royal Theater (Παλαιό Πτωχοκομείο)

Ακτή Δυμαίων 53, Πάτρα

Επικοινωνία:  2610 310120

Πολυμέσα

επιστροφή στην κορυφή