Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017 face book twitter you tube

Αεροσυνοδός της Emirates «ανακυκλώνει» την σαμπάνια επιβάτη σε πτήση προς Ντουμπάι- Δείτε ΒΙΝΤΕΟ

Αεροσυνοδός της Emirates «ανακυκλώνει» την σαμπάνια επιβάτη σε πτήση προς Ντουμπάι- Δείτε ΒΙΝΤΕΟ

 Σάλος έχει ξεσπάσει μετά την ανάρτηση βίντεο στα social media από έναν Ρώσο επιβάτη της αεροπορικής εταιρίας Emirates: Στο βίντεο φαίνεται μια αεροσυνοδός της εταιρίας να ρίχνει πίσω στο μπουκάλι της σαμπάνιας ό,τι είχε απομείνει από το ποτήρι ενός επιβάτη!

Ο Ρώσος επιβάτης Yevgeny Kayumov κατέγραψε το περιστατικό ενώ ταξίδευε προς το Ντουμπάι  στην business class. Ο επιβάτης ανέβασε το βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instangram, σχολιάζοντας ότι την στιγμή που μαγνητοσκοπούσε, δεν είχε καν συνειδητοποιήσει τι ακριβώς έκανε η αεροσυνοδός. Τα σχόλια που ακολούθησαν ήταν εκατοντάδες, με κάποιους να υπογραμμίζουν ότι η αεροσυνοδός μπορεί να χάσει τη δουλειά της, ενώ αρκετοί σχολιαστές αναφέρθηκαν στην εταιρία, η οποία προσπαθεί να πλασαριστεί ως “η καλύτερη αεροπορική εταιρία στον κόσμο”.

Ο σάλος που προκλήθηκε ανάγκασε την Emirates να απαντήσει επισήμως, υποστηρίζοντας “ότι αυτές οι πρακτικές δεν έχουν καμία σχέση με την πολιτική της εταιρίας μας” και να υποσχεθεί στους επιβάτες της ότι “θα ερευνήσει το περιστατικό” 

πηγή: protothema

Πολυμέσα

επιστροφή στην κορυφή