Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017 face book twitter you tube

Με εντυπωσιακό τρόπο ξεκίνησε την πρώτη της εκδήλωση η «Ερυθρά Γαία» του συλλόγου παραλίας Λακκόπετρας

Με εντυπωσιακό τρόπο ξεκίνησε την πρώτη της εκδήλωση η «Ερυθρά Γαία» του συλλόγου παραλίας Λακκόπετρας

 

Η μαγεία του Χορού μάγεψε τους παρευρισκομένους που γέμισαν το χώρο της εκδήλωσης  και απόλαυσαν το Show Χορών απ όλο τον κόσμο.

Ο σύλλογος υπό την προεδρία της Σοφίας Πανίτσα Τίμησε τη Σχολή Χορού Παναγιώτη Τσεκούρα για την προσφορά 21 χρόνια χορού κ παράδοσης στην Κ. Αχαΐα καθώς επίσης κ τους  προηγούμενους προέδ20134854_10211112126413224_1892988989_n.jpgρους του συλλόγου .

 

Τη βραδιά παρουσίασε η δημοσιογράφος του dyikanea.gr, tempo24.gr και της εφημερίδας ΓΝΩΜΗ, Βίκυ Αθανασοπούλου στην οποια απονεμηθηκε τιμητικος επαινος για την στηριξη κ βοηθεια της στα θεματα του συλλογου.

Το Entertainment & Χορευτικό μέρος παρουσιάστηκε από την Βιβή Λουκοπούλου (Company Fire Advertsing –Marketing Services & Events)η οποία επιμελήθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία  τη διοργάνωση ενώ έχει αναλάβει όλες τις εκδηλώσεις του συλλόγου.

Το παρών έδωσαν μεταξύ άλλων, ο δήμαρχος δυτικής Αχαΐας Χρ. Νικολαου, ο Αντιδημάχος Βασίλης Γκοτσόπουλος και Ξεν. Μπαχρας  με τη σύζυγό του Γεωργία Λαλιώτη, ο  πρόεδρος της ΑΚΙΔΑ Τάκης Κουνάβης  με τη σύζυγό του Αγάπη Μαράτου, ο δημοτικός σύμβουλος Ηλίας Καμπέρος, ο πρόεδρος  της ΤΚ Θ. Μαρινόπουλος, ο πρόεδρος  του συλλόγου Λακκόπετρας Περικλής Ντεντόπουλος, ο πρόεδρος  του συλλόγου Παραλίας Καλαμακίου Περικλής  Ρογκάλας, ο πρώην πρόεδρος  του συλλόγου Κώστας Τσιτσιάς, ως Εκπρόσωπος  του συλλόγου Απανταχού Σαντομεριτών η Ανδριάννα Σωτηροπούλου, ο πρόεδρος  του συλλόγου Βραχνείκων ΤακηςΧρονόπουλος, ο  πρόεδρος του συλλόγου Γομοστού Ανδρέας  Νιφόρας, η πρόεδρο του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου δημοτικού σχολείου Κ. Αχαΐας Αφροδίτη Νταλάπα, η  Αντιπρόεδρος  της Ένωσης Γονέων δυτικής Αχαΐας Αργυρώ Λοτσάρη, ο πρόεδρος  της Ένωσης Γονέων δυτικής Αχαΐας Π. Βουκελάτος, ο  τραγουδιστής Π. Δημόπουλος, ο  κ. Γεωργόπουλος  από το Εν Χορδώ τον οποίο θα απολαύσουμε και στην επόμενη εκδήλωση του Συλλόγου και πολλούς άλλους καλλιτέχνες.

20134500_10211112103172643_1999713614_n (1).jpg


Ο Σύλλογος παραλίας Λακκοπετρας  ευχαριστεί Όλους για την συμμέτοχη τους σε αυτή την προσπάθεια καθώς επίσης και τους χορηγούς που συνέβαλλαν στο να απολαύσουν οι παρευρισκόμενοι εδέσματα κ πλούσια δώρα.

Πολυμέσα

επιστροφή στην κορυφή