Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017 face book twitter you tube

Κολύμβηση: Η Πάτρα πήρε άριστα στο Πανελλήνιο

Κολύμβηση: Η Πάτρα πήρε άριστα στο Πανελλήνιο

Με τον καλύτερο τρόπο έπεσε χθες στην Πάτρα η αυλαία του Πανελλήνιου πρωταθλήματος κολύμβησης Παίδων-Κορασίδων και Εφήβων-Νεανίδων που διοργάνωσε η ΝΕΠ μαζί με την ΚΟΕ που πήραν άριστα οργανωτικά και απέδειξαν για μία ακόμα φορά πως η πόλη μπορεί να διοργανώσει άψογα αγώνες υψηλού επιπέδου.

 

Οι περίπου 3.000 άνθρωποι (αθλητές, μαζί με συνοδούς προπονητές και γονείς αθλητών) που βρέθηκαν το τελευταίο τριήμερο στην αχαϊκή πρωτεύουσα έμειναν απολυτά ικανοποιημένοι αφενός από την οργάνωση των αγώνων και αφετέρου από τις εγκαταστάσεις του «Πεπανός» το οποίο ανταποκρίθηκε στις αυξημένες απαιτήσεις ενός πανελλήνιου πρωταθλήματος.

 

ΑΣΗΜΕΝΙΟΣ Ο ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΣ-ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΝΟΥΣ

Η ΝΕΠ δεν έμεινε όμως μόνο στο οργανωτικό μέρος αλλά και στο αγωνιστικό, καθώς είχαμε αρκετές διακρίσεις για τους Πατρινούς αθλητές. Ξεχώρισε η 2η θέση του Θάνου Ζαφειρόπουλου -αγωνίζεται με το σκουφάκι του Ολυμπιακού- ο οποίος κατέκτησε την 2η θέση στα 200μ. ελεύθερο και πήρε το ασημένιο μετάλλιο.

Σπουδαίες εμφανίσεις έκαναν και οι αθλητές της ΝΕΠ καθώς βελτίωσαν τους χρόνους τους, έκαναν ατομικά ρεκόρ και έδειξαν ότι το μέλλον τούς ανήκει, ενώ υπήρξαν και κάποιες συμμετοχές σε τελικούς που φανερώνουν την πολύ καλή δουλειά που γίνεται. Συγκεκριμένα, ο Ντίνος Κυριαζής πήρε μέρος σε τρεις τελικούς, στα 50μ. ύπτιο, στα 100μ. ελεύθερο και στα 100μ. ύπτιο όπου κατέκτησε την 6η θέση.

Από εκεί και πέρα ο Γιάννης Βαρβασαινίτης πήρε μέρος στον τελικό στα 200μ. πεταλούδα και ο Σπύρος Φλωρόπουλος στον τελικό στα 200μ. πρόσθιο.
Να σημειωθεί ότι την προετοιμασία των παιδιών έκανε ο προπονητής της αγωνιστικής ομάδας κολύμβησης της ΝΕΠ, Σταύρος Νταλαχάνης, ο οποίος όμως αυτές τις ημέρες αντιμετωπίζει ένα οικογενειακό πρόβλημα, με αποτέλεσμα τα «δελφίνια» να κατεβάζσι στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα η προπονήτρια της προαγωνιστικής ομάδας του συλλόγου, Λίνα Μαστροπάσκουα.

ΜΙΑ 5Η ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΔΥΟ 6ες Ο ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΝΟΠ

Σημαντική ήταν και η παρουσία των κολυμβητών του ΝΟΠ. Αναλυτικά η παρουσία των κολυμβητριών του Λευτέρη Μήτρακα ήταν η Στυλιανή Κυριακοπούλου που ήταν 5η στα 100μ. πρόσθιο 1.37.15 και 6η στα 200μ. πρόσθιο 2.44.60. Στα 50 μ. ελεύθερο τερμάτισε στην 6Η θέση η Ουρανία Σαλεμή με 38.20.

Πολυμέσα

επιστροφή στην κορυφή