Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017 face book twitter you tube

Η ΝΕΠ ευχαριστήριο για το πανελλήνιο κολύμβησης

Η ΝΕΠ ευχαριστήριο για το πανελλήνιο κολύμβησης
Η διοίκηση της ΝΕΠ εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση σχετικά με το πανελλήνιο πρωτάθλημα κολύμβησης: "Το Πανελλήνιο πρωτάθλημα κολύμβησης Παίδων-Κορασίδων και Εφήβων-Νεανίδων ολοκληρώθηκε, με τη διοργάνωση να γνωρίζει μεγάλη επιτυχία τόσο σε αγωνιστικό επίπεδο (σημειώθηκαν πολλά ρεκόρ και εξαιρετικές επιδόσεις), όσο και σε οργανωτικό (οι αποστολές εξέφρασαν την απόλυτη ικανοποίησή τους για την φιλοξενία στην Πάτρα, καθώς επίσης και για τις άριστες συνθήκες στο κολυμβητήριο «Α. Πεπανός»).
Η ΝΕΠ, η οποία εκτέλεσε με τον καλύτερο τρόπο την εντολή της ΚΟΕ να «τρέξει» τη διοργάνωση, αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει ιδιαιτέρως τους εθελοντές των αγώνων, τους κριτές και χρονομέτρες, το προσωπικό του ΠΕΑΚ, τους Σαμαρείτες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και φυσικά όλους τους χορηγούς-υποστηρικτές, χωρίς την συμβολή των οποίων το Πανελλήνιο πρωτάθλημα δεν θα είχε σημειώσει τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε.
Τέλος, η ΝΕΠ ευχαριστεί την Επιτροπή Διοίκησης του ΠΕΑΚ για την άριστη συνεργασία, καθώς επίσης και την ΚΟΕ για την εμπιστοσύνη που έδειξε στον Σύλλογο για ακόμη μια φορά. Είναι σίγουρο ότι η Πάτρα θα φιλοξενήσει στο μέλλον και άλλες τόσο σημαντικές διοργανώσεις".
 

Πολυμέσα

επιστροφή στην κορυφή