Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017 face book twitter you tube

Πλήθος κόσμου στο «Ύστατο χαίρε» για τον Γιάννη Γεώρμα- ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Πλήθος κόσμου στο «Ύστατο χαίρε» για τον  Γιάννη Γεώρμα- ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

 

To «ύστατο χαίρε» στον Ιωάννη Β. Γεώρμα, σ’ έναν άνθρωπο που άφησε τη σφραγίδα του στην πατραϊκή χαρτοποιία «ΕLITE» διατελώντας γενικός διευθυντής επί σειρά ετών, απυηθύναν το απόγευμα της Δευτέρας  συγγενείς,  φίλοι και πλήθος κόσμου.

 

Ο Ιωάννης Γεώρμας έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 84 ετών, έχοντας διαγράψει μια σημαντική πορεία σε επαγγελματικό και κοινωνικό επίπεδο, ενώ ως άνθρωπος άφησε το αποτύπωμά του στις καρδιές όλων όσοι τον γνώριζαν και τον εκτιμούσαν.

Ο εκλιπών σπούδασε μηχανολόγος, όμως ακολούθησε το επάγγελμα του χαρτοποιού, αρχικά στην Αθήνα και μετά στην Πάτρα και συγκεκριμένα στην χαρτοποιία Λαδόπουλου. Στη συνέχεια, εργάστηκε στην χαρτοποιία «Βιοχαρτική Βούτσελας» και μετέπειτα υπήρξε στενός συνεργάτης του ιδρυτή της πατραϊκής χαρτοποιίας “ELITE” Ανδρέα Τρινταφυλλόπουλου, διατελώντας γενικός διευθυντής από τις αρχές της δεκαετίας του ’70 μέχρι το τέλος της δεκαετίας του ’90.

Υπήρξε πρωτοπόρος, διορατικός, εργατικός, άνθρωπος της προόδου και της δημιουργίας.

Εκτός από την επαγγελματική του διαδρομή υπήρξε άνθρωπος της οικογένειας. Με τη σύζυγό του Λουίζα απέκτησαν δύο κόρες, την Κατερίνα, ιδιοκτήτρια του γνωστού Κέντρου Προσχολικής Εκπαίδευσης «ΓΕΩΡΜΑ» στην πόλη μας και της αρχαιολόγου Φραγκούλας Γεώρμα. Ο εκλιπών καμάρωνε για την οικογένειά του, ενώ ευτύχησε να γνωρίσει μια εγγονούλα, την Ιωάννα.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί σήμερα στις 5 το απόγευμα από τον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας Πατρών, ενώ στη συνέχεια, συγγενείς και γνωστοί θα τον συνοδεύσουν στην τελευταία του κατοικία, στο Β΄ Κοιμητήριο Λεύκας Πατρών.

 Image00002.jpgImage00001.jpgImage00004.jpgImage00003.jpg

 

 

 

 

 

 

Πολυμέσα

επιστροφή στην κορυφή