Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2017

1891: Νέα ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ-Γράφει ο Νίκος Σουγλέρης

1891: Νέα ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ-Γράφει ο Νίκος Σουγλέρης

Μετά την άνοδο της Παναχαϊκής στην football league, τα πάντα όπως δείχνουν έχουν ξεκινήσει από το μηδέν και αυτό για όσους γνωρίζουν έπρεπε να γίνει.

 

Η κυρία άλλαξε κλάση, και μαζί της και οι νέες δράσεις. Είναι αλήθεια ότι φέτος, μετά την παραγραφή των χρεών η ομάδα πρέπει πάση θυσία να λειτουργεί παντού επαγγελματικά. Τόσο στο διοικητικό κομμάτι όσο και στο οικονομικό και αγωνιστικό.

Ως ανώνυμη εταιρεία πλέον θα έχει να κάνει με ισχυρές διοικήσεις, αλλά θα είναι απέναντι σε άλλα ισχυρά μπάτζετ. Και στο αγωνιστικό όμως, οι υποχρεώσεις είναι αυξημένες είτε θέλει να παραμείνει στην κατηγορία με μια αξιοπρεπή πορεία είτε θα ξεκινήσει βλέποντας και κάνοντας μήπως στο τέλος έρθει και ο πρωταθλητισμός.

Από την αρχή ο στόχος είναι το πρωτάθλημα. Αυτά όλα μαζί εκτιμώ ότι οι άνθρωποι της Παναχαϊκής Συμμαχίας με επικεφαλής τον Κώστα Μπακαλάρο ως πρόεδρο και το 9μελές Δ.Σ. και συνεργασία με τους Κατσουράνη, Οφρυδόπουλο, θα ψάξουν, θα εκτιμήσουν, θα μελετήσουν τα δεδομένα (οικονομικά κ.ά.) και θα πάρουν την κατάλληλη απόφαση για την αγωνιστική περίοδο 2017-2018. Από μια πρώτη ανάγνωση η ομάδα βρίσκεται για προετοιμασία στο Καρπενήσι και όλα δείχνουν δύο πράγματα.

 Οι επιλογές των παικτών είναι στην σωστή κατεύθυνση, υπάρχει σοβαρότητα, γνώση, αλλά και εμπειρία για να φτάσει η νέα Παναχαϊκή 1891 μέχρι την Σούπερ Λιγκ. Το δεύτερο εκτιμώ και θέλω να πιστεύω ότι φέτος δεν χωρούν λάθη ούτε δημόσιες σχέσεις ούτε παίζουν τα δικά μας παιδιά. Για να πετύχει η ομάδα τον στόχο της οι παίκτες που θα επιλεγούν για την βασική ομάδα πρέπει να είναι οι καλύτεροι γιατί οι απαιτήσεις είναι μεγάλες. Οι φίλαθλοι θέλουν και δικαιολογημένα να δουν καλό ποδόσφαιρο όποιος κι αν είναι ο στόχος της ομάδας. Εκτιμώ ότι μπορεί να μην αγοράστηκαν παίκτες από το πάνω ράφι… γιατί το κόστος είναι μεγάλο, αλλά αυτοί που ήρθαν μαζί με τους δοκιμασμένους παλιούς, μπορούν να δώσουν αυτό που θέλει η ομάδα ακόμα και το πρωτάθλημα.

Καλή χρονιά σε όλους.

επιστροφή στην κορυφή