Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2017

«Πρώτη γεύση», η Αχαϊκή φιλοξενεί το Μεσολόγγι

«Πρώτη γεύση», η Αχαϊκή φιλοξενεί το Μεσολόγγι

Το πρώτο της «τεστ» θα πραγματοποιήσει σήμερα η ομάδα της Αχαϊκής (6 μ.μ.) στο γήπεδο του Λιμνοχωρίου απέναντι στο Μεσολόγγι με τον έμπειρο τεχνικό Αλέξη Γαβριλόπουλο να βγάλει τα πρώτα του συμπεράσματα.

 

Η κιτρινόμαυρη ομάδα μετά από μια μεγάλη προσπάθεια ανασύνταξης στα διοικητικά με τους φιλάθλους της Κ. Αχαΐας αλλά και τον επιχειρηματικό κόσμο να στηρίζει το εγχείρημα «Συνδιαδρομή» κατάφερε να δημιουργήσει ένα καλό σύνολο στο αγωνιστικό κομμάτι. Ο έμπειρος τεχνικός σήμερα θα δοκιμάσει αρκετά σχήματα, καθώς και παίκτες σε διάφορες θέσεις. Μια πρώτη εικόνα θα αποκομίσουν οι άνθρωποι της ομάδας και θα φανεί αν χρειαστεί επιπλέον ενίσχυση.

Η διοίκηση της Κ. Αχαΐας έχει κλείσει ακόμα τρία φιλικά με ΠΑΟ Βάρδας, Διαγόρα, Κεφαλονιά και Πανηλειακό, ενώ αναμένεται να προγραμματίσει ακόμα τέσσερα πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής. Στα μεταγραφικά απομένουν τα τυπικά για τον έμπειρο επιθετικό από την Αθήνα Μάριο Καραγιάννη, ενώ στο μικροσκόπιο τόσο του Γαβριλόπουλου όσο και της διοίκησης των «κιτρινόμαυρων» είναι και ένας αμυντικός χαφ από την ευρύτερη περιοχή με εμπειρία στην Γ’ Εθνική.

 

επιστροφή στην κορυφή